Spor
  • 31.8.2013 00:42

Lazio : Burak'ın peşini bırakmayacağız

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lazio'nun hocası Petkovic, Eurosport Türkiye'den Alper Aslan'a açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lazio'nun hocası Petkovic, Eurosport Türkiye'ye açıklamalarda bulundu. . Bir dönem Samsunspor'u da çalıştıran Petkovic, hem bordo mavili takımı hem de Burak Yılmaz transferini değerlendirdi.

Eurosport Türkiye İstihbarat Şefi Alper Aslan'ın ulaştığı Sırp teknik adam, Türkiye'ye 3. kez bir Avrupa maçı için gelecek olmasının artık garip bir hal aldığını belirtti. Petkovic, Fenerbahçe maçındaki hataları tekrarlamadan Trabzonspor'un önünde grubu lider bitirmek istediklerini anlattı. Petkovic şunları söyledi.

Trabzonspor marka değeri yüksek bir takım
"Fenerbahçe maçından önce de sizinle konuşmuştum. Türkiye'nin scout ilminde önemli bir yere sahip olan Tarkan Batgün aracılığı ile benimle iletişim kurmuştunuz Şimdi duydum ki kendileri Bursaspor'da göreve başlamış ve scout ekibinin başına geçmiş. Öncelikle onu tebrik ederim. Trabzonspor eşleşmesine gelince, Türkiye'nin önemli kulüplerinden biri ile oynuyoruz. Ama bizde artık İtalya'nın Avrupa'daki yüzü olduk. Geçen sezon kupayı istiyorduk. Ancak transfer sezonunda kimseyi almamış eski kadroyla yolumuza devam etmiştik. Şimdi önemli yatırımlar yaptık. Trabzonspor'un gücünü biliyoruz. Gruptan lider çıkmak için ne yapacağımızı da biliyoruz.

Burak Yılmaz'ı 2 yıldır istiyorum
Burak Yılmaz transferinin hala bitmemesine çok şaşırdım. Roma'ya gelen Galatasaray yöneticisi çok olumlu konuşmuştu. Sonra transferin şimdilik gerçekleşmeyecek olduğunu öğrendim. Transfer sezonu kapanana kadar Burak Yılmaz için uğraşacağız. Son dakika olsa bile onu takımda görmek istiyorum. Türkiye'den bir dönem Sow ile ilgilendik ancak benim tercihim hep Burak Yılmaz oldu."

Alper Aslan - Eurosport

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:23

İLGİLİ HABERLER