Spor
  • 13.8.2020 10:46

Lazio Muriç'i 16 milyon euroya aldı

Fenerbahçe'de Kosovalı golcü Vedat Muriqi'nin, İtalya Serie A ekiplerinden Lazio'ya transferi eli kulağında... İtalyan spor gazetesi Corriere dello Sport dünkü kapağını Vedat ve Manchester City'den David Silva'ya ayırırken, Fenerbahçe ile Lazio'nun 16 milyon Euro garanti ve 4 milyon Euro da bonus olmak üzere toplam 20 milyon Euro'ya anlaştığını yazdı. Sabah'ta yer alan habere göre Vedat Muriqi cephesinde bu gelişmeler yaşanırken, Fenerbahçe de forvete iki takviye için kolları sıvadı. İşte gündemdeki o isimler...
-Akpom (PAOK)

-Livaja (AEK)

-Mandzukic (Al Duhail'den ayrıldı)

LEMOS - FENERBAHÇE 

Şu ana kadar transferin en hızlı takımı olan Fenerbahçe durmak bilmiyor. Sarı-Lacivertliler özellikle son iki sezonda büyük sorun yaşanan stoper bölgesine takviye yapmak için atağa kalktı. Yönetim, Las Palmas formasını giyen Mauricio Lemos ile her konuda anlaşma sağladı.

Vedat Muriç’ten Erol Bulut’a güvence

Geçen sezon ortasından itibaren Avrupa’nın dev takımlarının transfer radarına takılan, bu sezon başında ile Lazio tarafından sıkı takibe alınan Vedat Muriç’te ilginç gelişme.

Kosovalı topçu, yeni teknik direktör Erol Bulut’a güvence verdi, “Aklımda Fenerbahçe’den başka takım yok” dedi. Yıldız golcü, “Hocam ben bu takımda kalmak ve faydalı işler yapmak istiyorum” mesajını iletti.

Güncellenme Tarihi : 13.8.2020 10:50

İLGİLİ HABERLER