Spor
  • 25.11.2020 10:26

Lazio'da Vedat Muriqi yine döküldü

Lazio'da Vedat Muriqi'nin kabusu sürüyor! En kötüsü...

Lazio kariyerinde henüz gol ya da asistle tanışamayan Vedat Muriqi'nin Zenit karşısındaki performansı galibiyete rağmen geceye damga vurdu.Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde dördüncü hafta, E, F, G ve H gruplarında oynanan 8 maçla başladı. Gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri Vedat Muriqi oldu. İşte yaşananlar...

LAZIO RAHAT KAZANDI 

F Grubu'da ise Lazio sahasında Zenit'i konuk etti. Stadio Olimpico'da oynanan karşılaşmada ev sahibi takım, Rus rakibini 3-1 gibi rahat bir skorla mağlup ederek puanını 8'e yükseltti. Zenit ise 1 puanla son sırada kaldı.

VEDAT MURIQI ŞANSSIZLIĞINI KIRAMADI 

İtalya'da oynanan karşılaşmanın ardından en çok konuşulan isimlerden bir tanesi eski Fenerbahçeli Vedat Muriqi oldu. Kosovalı golcü, galibiyete rağmen bir kez daha bekleneni veremedi.

81. DAKİKADA OYUNA GİRDİ 

Zenit mücadelesine yedek başlayan Vedat Muriqi, karşılaşmanın 81. dakikasında 5. ve son oyuncu değişikliği hakkı olarak Ciro Immobile'nin yerine oyuna dahil oldu. 9 dakikada sahada kalan deneyimli golcü, bir kez daha gol sevinci yaşayamadı.

KARŞI KARŞIYA ATAMADI

Maçın son bölümlerinde savunma arkasına sarkan Vedat Muriqi, aldığı pasla ceza sahası içinde altıpasın hemen önünde kaleciyle karşı karşıya kaldı. Ancak bekletmeden yaptığı tek vuruşu Zenit kalecisi Mikhail Kerzhakov'da kaldı.

Güncellenme Tarihi : 25.11.2020 10:29

İLGİLİ HABERLER