Spor
  • 1.9.2013 02:19

Lazio'dan Burak'a son teklif

İtalyan ekibi dün Burak Yılmaz için 12 milyon euro bonservisin yanı sıra Pereirinha’yı önerdi ama Galatasaray kabul etmedi. Bonservis bedelinin yüzde 25’ini Trabzonspor’a vermek zorunda olan sarı-kırmızılılar, 16 milyon eurodan aşağıya inmeyeceğini bildirdi

Lazio ile Galatasaray arasındaki Burak Yılmaz pazarlığında dün de anlaşma sağlanamadı.
İtalyan ekibi, golcü oyuncu için yeni bir teklifle sarı-kırmızılı kulübün kapısını çaldı. Son teklifini faksla kulübe ileten Lazio’nun, 12 milyon euro bonservis bedelinin yanı sıra Portekizli sağ bek Bruno Pereirinha’yı önerdiği bildirildi. Galatasaray, Çizme ekibinin teklifini düşük bularak geri çevirdi. Sarı-kırmızılıların, “Burak Yılmaz için 16 milyon euro istiyoruz. Takası kabul etmeyiz. Diğer oyuncu için ayrıca konuşabiliriz” diyerek, Lazio’ya olumsuz yanıt verdiği belirlendi.

Geçen sezon yapılan anlaşma gereği Burak Yılmaz için ödenecek bonservis bedelinin yüzde 25’ini Trabzonspor’a vermek zorunda olan Galatasaray’ın, 16 milyon euroda ısrarcı olduğu vurgulandı. Lazio, 16 milyon euroyu kabul ederse Karadeniz ekibi bu transferden 4 milyon euro kazanacak.
Bu arada İtalyan basınına konuşan Galatasaray Sportif Direktörü Bülent Tulun, “Lazio şartlarımızı kabul ederse Burak’ı göndeririz” dedi. İtalyan ekibine yakınlığıyla bilinen “lalaziosiamonoi” adlı siteye özel bir açıklama yapan Tulun, “Şu an için bir yenilik yok. Lazio’ya talebimizi ilettik ve bekliyoruz. Her şey Lazio’ya bağlı” ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:21

İLGİLİ HABERLER