Spor
  • 28.6.2020 12:25

Lemina Galatasaray'da mutlu

Galatasaray'da kalacak mı? Lemina resmen açıkladı

Galatasaray'a sezon başında kiralık olarak katılan Mario Lemina, gösterdiği performansla başta teknik direktör Fatih Terim olmak üzere camiayı memnun etti. Sarı-kırmızılılarda kalıp kalmayacağı merak konusu olan Lemina, Fransız basınına sürpriz bir açıklama yaptı.Galatasaray sezon başında Southampton'dan kiraladığı Mario Lemina'nın performansından memnun kaldı.

Teknik direktör Fatih Terim'in güvendiği isimlerin başında gelen Gabonlu futbolcunun, sarı-kırmızılı takımdaki geleceği ise henüz netleşmedi.

Southampton'ın bonservis bedeli olarak yaklaşık 16 milyon Euro talep etmesi transferini zorlaştırırken, yöneticilerin bonservisi aşağı çekme çalışmaları sürüyor.

Öte yandan oyuncudan da geleceğine ilişkin dikkat çeken açıklamalar geldi.

Fransız basınından Europe 1'e konuşan Gabonlu orta saha oyuncusu Fotomaç'ın derlediği haberde Fransa'ya dönme ihtimaline yeşil ışık yakarken, Galatasaray'la ilgili de şunları dile getirdi;Olympique Marsilya ile çok güzel anılarım var. Orada teknik direktör Marcelo Bielsa gibi beni olgunlaştıran çok büyük insanlarla tanıştım. Hem futbolcu hem de insan olarak olgunlaştım. Hala Steve Mandanda, Andre Pierre Gignac ve Benjamin Mendy gibi isimlerle görüşüyorum.

Harika projeleri olan büyük kulüpler var. Fransa'ya dönmek de benim açımdan asla geriye gitmek olmaz. Beni gerçekten memnun eder.

Gelecek sezon Galatasaray'da devam edip etmeyeceğim kulübün planlarına bağlı. Şu an oradayım, oynuyorum ve sahada en iyisini yapmaya çalışıyorum. Galatasaray'da ya da eğer ekonomik nedenlerle bu gerçekleşmezse neden başka bir yerde oynamayayım...

Taraftarların beni sevdiğini hissediyorum. Her zaman oynuyorum ve süre almak beni çok mutlu ediyor.

Southampton'la olan sözleşmesi 2022'de bitecek olan Lemina, Galatasaray formasıyla bu sezon çıktığı 27 maçta 1 gole imzasını attı.




 


 


 

Güncellenme Tarihi : 28.6.2020 12:29

İLGİLİ HABERLER