Gündem
  • 28.9.2013 03:08

Levent Kırca'dan TSK ve Erdoğan bombası

İzmir Ege Üniversitesi'nde marjinal gruplara mensup az sayıdaki öğrencinin Kredi Yurtlar Kurumu'nda yapılan düzenlemeyi protesto etmek amacıyla başlattığı ve 3 gündür süren çadır eylemine CHP'li milletvekillerinin ardından Levent Kırca, modacı Barbaros Şansal ve bazı öğretim elemanları da destek verdi.
Yurt eylemine destek vermek amacıyla gelen Levent Kırca, İzmir'de hükümeti, meslektaşlarını ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ni hedef aldı.
YAZIKLAR OLSUN SANA
Gezi olaylarına destek vermeyen meslektaşları için Kırca, "Nerededir Türkiye'nin sanatçıları. Türkiye Cumhuriyeti'nin fırsatlarında yararlanıp sanatçı olmuşsun. Adın sanatçı, yazıklar olsun sana, ne yapıyorsun, korkuyorsun. Ya dizi çekemezken, ya bankadaki hesaplarımı araştırırlarsa, bu paralar nereden geldi derlerse. Şimdi bunlara göğüs germezsen yarın bütün paraları elinden alırlar. Bütün paralara el koyarlar, zaten böyle bir olanağın olmaz. Yalnız ne söylüyorsam demokratik yollardan söylüyorum." dedi.
TSK SES ÇIKARAMIYOR
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a çalıştığını, TSK'nın Atatürk devrimlerini yok etmekle meşgul olduğunu iddia eden Kırca, "TSK maalesef ses çıkarmıyor. Yüzlerce binlerce Atatürkçü subay içeride sürünürken bugün dışarıdaki TSK, Atatürk'ün devrimlerini yıkmakla meşgul. Şimdi bu bana silahlı kuvvetlerinin bir daha açacağını gösteriyor. Ben silahlı kuvvetlerini yıkmakla suçlanacağım. Şunu söylüyorum, demokratik yollardan ne yapacaksak. İnsanlar fikirlerini söylemeli, düşüncelerini söylemeli. Demokrasi budur" şeklinde konuştu.


 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:38

İLGİLİ HABERLER