Yaşam
  • 10.1.2020 23:57

Libido açıklaması büyük tepki çekmişti! İşte Can Yaman'ın son hali

Bir süre gündeme damga vuran daha sonra invizaya çekilen ve askere gittiği öğrenilen Can Yaman'dan yeni görüntü geldi. Uzun saçları ve sakalıyla tanınan yakışıklı oyuncu sinek kaydı traşı oldu. İzmir'de askerliğini yapan Can Yaman'ın görüntüsü merak uyandırdı.

Bir süre gündeme damga vuran daha sonra invizaya çekilen ve askere gittiği öğrenilen Can Yaman'dan yeni görüntü geldi. Uzun saçları ve sakalıyla tanınan yakışıklı oyuncu sinek kaydı traşı oldu. İzmir'de askerliğini Can Yaman'ın görüntüsü merak uyandırdı.

Can Yaman'ın son hali ile ilgili görsel sonucu

İspanya'da kadın hayranına verdiği cevap ve 'libido' açıklaması ile eleştiri oklarının hedefinde yer alan Can Yaman'dan yeni görüntü geldi.

Geçtiğimiz günlerde berberinin paylaştığı fotoğrafla yeniden konuşulan Can Yaman'ın kısa saçlı ve sinek kaydı tıraşlı hali dikkat çekti.

İŞTE CAN YAMAN'IN SON HALİ

can yaman sakalsız ile ilgili görsel sonucu

can yaman sakalsız ile ilgili görsel sonucu

LİBİDO TARTIŞMASI

Cengiz Semercioğlu'na verdiği röportajda "Biz 20’nci bölümde sevgili olduk. Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım.

CEVAP KRİZİ

Demet’le bizim çekimimiz tavandı, maksimum olduk" diyen Can Yaman, daha önce birlikte çalıştığı ve mahkemelik olduğu Selen Soyder için 'libidosu yoktu' deyince ortalık karışmıştı.

CEVAP KRİZİ

Rol aldığı dizilerin Avrupa'ya satılmasıyla İtalya, İspanya gibi ülkelerde ciddi bir hayran kitlesi yakalayan oyuncu, İspanya'da "Senin bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatır mısın?" diye soru soran bir kadın hayranına "Arka odaya gel, göstereyim" demesi olay yaratmıştı.

can yaman sakalsız ile ilgili görsel sonucu

Güncellenme Tarihi : 11.1.2020 00:09

İLGİLİ HABERLER