LİCE'DE SEÇİM KAVGASI: 1 ÖLÜ, 5 YARALI

••1 dk okuma
LİCE'DE SEÇİM KAVGASI: 1 ÖLÜ, 5 YARALI

Hızlı Özet

“Diyarbakır'ın Lice ilçesinde muhtarlık seçimi nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı..”

Diyarbakır'ın Lice ilçesine bağlı Sığınak köyünde muhtarlık seçimi nedeniyle kavga çıktı. Çıkan kavgada, Adnan Yalçın yaşamını yitirirken, Tuncay Yalçın, Filit Yalçın, lice Devlet hastanesine kaldırıldı.


Olayda yaralanan Kıymet Asman, Rabia Aslan ve Musa Aslan (1) Diyarbakır Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edilirken yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.


Jandarma köyde geniş güvenlik önlemleri alırken olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.


Bu haber 3038 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen FETÖ operasyonunda 20 şüpheli yakalandı
Asayiş
#Spor#haber#Kültür Sanat

İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen FETÖ operasyonunda 20 şüpheli yakalandı

Çalışmalarını tamamlayan ekipler, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Gaziantep, Kayseri ve Kırıkkale'de belirledikleri adreslere düzenledikleri eş zamanlı operasyonda 20 şüpheliyi gözaltına aldı.

Habervitrini15050 Görüntüleme
Gülistan Doku cinayetinde çarpıcı detay! 2 büyük valizin içinde ne taşıdı?
Asayiş

Gülistan Doku cinayetinde çarpıcı detay! 2 büyük valizin içinde ne taşıdı?

İki büyük bavulun sırrının çözülmesi gerektiğini vurgulayan Çimen, "İki büyük bavulun içinde ne vardı veya Sonel ailesine taşınmak üzere ne teslim edildi? Şahısların diplomatik pasaport sahibi olmaları göz önünde bulundurularak bu sorunun yanıtının titizlikle araştırılması gerekmektedir" ifadelerini kullandı.

Habervitrini12443 Görüntüleme
Fenomen motorcu Cumhur Kahraman motor kazasında hayatını kaybetti
Asayiş
#trafik kazası#cumhur kahraman#motosiklet kazası

Fenomen motorcu Cumhur Kahraman motor kazasında hayatını kaybetti

İzmir'den Çanakkale yönüne giden Cumhur Kahraman yönetimindeki 34 GMM 853 plakalı motosiklet, önünde giden bir taşımacılık firmasına ait plakası henüz tespit edilemeyen TIR'a arkadan çarptı.

Habervitrini13050 Görüntüleme
MASAK’ın 3 eski başkanı savcılıkta! Casusluk soruşturmasında ifadeleri alındı
Asayiş

MASAK’ın 3 eski başkanı savcılıkta! Casusluk soruşturmasında ifadeleri alındı

MASAK’ın eski başkanları Mürsel Ali Kaplan, İbrahim Hakkı Polat ve Osman Dereli, “siyasal veya askeri casusluk” soruşturması kapsamında savcılıkta ifade verdi. Üç eski başkan, işlemlerinin ardından adliyeden ayrıldı. Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek, MASAK’ın mali istihbarat sistemine yönelik yetkisiz işlemlerin araştırıldığı soruşturmada eski başkanların da ifadelerine başvurulacağını açıklamıştı.

Habervitrini14635 Görüntüleme