Medya
  • 29.9.2011 16:40

LİG TV ABONELERİ BÜYÜK ŞOK YAŞAYACAK!...

Artık dekoder konuşacak

Birkaç aydır tüm dertlerimizi bir kenara bıraktık, Türk futbolunun itibarını kurtarmaya çalışıyoruz.

Tamam, çağın en önemli sosyal olaylarından bir olan futbolun zevkinin yükselmesine itirazım yok. Ama sanki bu yapılırken, futbol tüketicisinin sırtına biraz fazla biniliyormuş gibime geliyor.

Efendim, şimdi siz Lig TV üyesiyseniz (Ben yaklaşık 10 senedir öyleyim) play-off'a kadar maçlarınızı güzel güzel izleyeceksiniz. Sonra eğer 12 aylık bir taahüt vermediyseniz, yani ekstra bir para ödemediyseniz, aniden yapılan zamma maruz kalacaksınız.

Ben müşteri temsilcisinin yalancısıyım ama fiyatların aşağı yukarı şu ankinin iki katına çıkabileceğine ilişkin bir bilgi verildi bana.

Digitürk kapıyı da açık bırakmış. İsterseniz taahhüt vermeyin ama o gün geldiğinde hangi fiyat belirlenirse onu ödemek durumunda kalırsınız mesajını da alttan alta veriyor.

Bir de diyor ki, hiç başınız ağrımasın şimdiden peşin peşin, 12 aylık bir paket satın alın, ona da ayda şu kadar ekstra para verin, play-off kapınıza gelsin.

Şimdi ben yetkililere soruyorum; beni, bu play-off denen ucubenin, yayıncı kuruluş daha fazla kazansın diye getirilmediğine ikna edecek bir yönteminiz var mı?

Lig TV üyesiyim benim için fark etmez diyenleri, çok geç olmadan uyarmak istedim...

Okan Can Yatır / Sabah Günaydın

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 13:39

İLGİLİ HABERLER