Spor
  • 5.11.2020 23:58

Lille'den Fenerbahçe'ye çalım... İşte Lille'nin yeni Türk yıldızı

KAYNAK : MİLLİYET

Milli yıldızlarımız Burak, Yusuf ve Zeki'nin yanı sıra genç isim Mustafa Kapı'yı da kadrosuna katan Fransız ekibi Lille, Fenerbahçe'nin de radarına takılan yıldız için düğmeye bastı. Lille Sportif Direktörü Luis Campos, genç oyuncuya hayran kaldı.

Milli oyuncularımızı kadrosuna katarak dikkatleri çeken Fransız ekibine 'Lille Türkgücü' yakıştırması yapılıyor...

Lille ilk olarak 2018 sezonunun başında Zeki Çelik İstanbulspor'dan renklerine katmıştı.

Fransız temsilcisi, 2019 Ağustos'ta ise bu kez Trabzonspor'dan 17.5 milyon euro bonservisi bedeli artık Edgar Le karşılığında Yusuf Yazıcı'yı transfer etmişti.

Sezon başında Beşiktaş'tan Burak Yılmaz'ı bedelsiz olarak renklerine katan kırmızı-mavili takım Eylül'de de geleceğe yatırım olarak Mustafa Kapı'yı transfer etmişti.

Lille'in radarına takılan son futbolcu ise Bursaspor'un yükselen değeri Ali Akman... Genç oyuncuyu Süper Lig devi Fenerbahçe de istiyor.

Lig Radyo'da yer alan habere göre; Türk pazarından istediği verimi alan Lille Sportif Direktörü Luis Campos, Bursaspor’un 18 yaşındaki genç golcüsü Ali Akman’ın 7 gol 1 asistlik performansından çok etkilendi, özellikle de gol vuruşu çeşitliliğine hayran kaldı.

Sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncusunu bedava kaptırmak istemeyen Bursaspor Yönetimi, devre arasında tatminkar bir bonservis bedeli ile oyuncuyu satmaya sıcak bakıyor, ayrıca buradan gelecek sıcak para ile kapalı olan transfer tahtasını açtırmayı planlıyor.

Yeşil-beyazlı oyuncu Lille'in yolunu tutarsa, Lille'in 5. Türk oyuncusu olacak.

Güncellenme Tarihi : 6.11.2020 00:17

İLGİLİ HABERLER