Spor
  • 1.8.2009 00:00

LİNCOLN GERÇEKTEN BEŞİKTAŞLI MI OLUYOR?..

Mustafa Denizli'nin "10.5 numara" diye tarif ettiği orta sahadaki beyin için Beşiktaş gerçekten Lincoln ile ilgileniyor mu?

Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi Hakan Aksoy, Haber 1903 internet sitesine yaptığı açıklamada günün tarışmasına nokta koydu:

"Lincoln ile ilgilenmiyoruz. Kesinlikle böyle birşey söz konusu olamaz. Galatasaray`da idmanlara çıkmayan, sorunları ile başa çıkılamayacak bir adamın Beşiktaş`ta işi olamaz."

Şeref Yalçın`ın "Ronaldo`dan daha çok ses getiren bir transfer yapacağız" açıklamasını sorduğumuzda ise Hakan Aksoy cevap olarak "Ben Şeref kadar iddialı konuşmayacağım ama gerçekten iyi bir 10 numaranın alınacağını biliyorum. Çünkü çok değerli bir hocamız var ve en iyisini bildiğinden eminim. Başkanımız da tüm mesaisini bu transfer için harcıyor. Zaten zamanımız da daralıyor ve en kısa sürede bu işin sonuçlanacağından kuşkum yok" dedi.


- DELGADO BİTTİ GİBİ -
Bu transferin Delgado`ya bağlı olduğunu ve taraftarın da artık sabırsızlandığını hatırlattığımızda ise "Taraftarlarımızın endişesini anlayabiliyoruz. Ama inanın bu tür transferler çok zor transferler. Delgado ile de anlaştık sayılır. Şu anda yüzde 90 anlaştık diyebilirim. Önümüzdeki haftaya kadar veya önümüzdeki hafta içerisinde bu işin de sonlanacağını düşünüyorum" dedi.

(milliyet)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:00

İLGİLİ HABERLER