Spor
  • 20.3.2009 03:57

LİNCOLN YUHALANDI!..

Oyundan alınırken de soyunma odasına gidince yuhalandı...Galatasaray ’da Lincoln yine sorun çıkardı. Almanya’da oynanan ilk maçta oyundan alındığı için Teknik Direktör Bülent Korkmaz’a tepki gösteren Lincoln, Trabzonspor karşısında yedek kalmıştı. Ancak Korkmaz, bu oyuncuyu dinlenmesi için oynatmadığını, Hamburg karşısında sahaya süreceğini söylemişti. Korkmaz dün söylediğini yaptı ve Lincoln’e ilk onbirde şans verdi. Ancak Brezilyalı yıldız beklenenin aksine çok kötü bir maç çıkardı.

KALAN BÖLÜMÜ İZLEMEDİ

Teknik Direktör Bülent Korkmaz da 66. dakikada onu oyundan çıkartıp yerine Ümit Karan’ı aldı. Ancak bu karar Brezilyalı oyuncunun hoşuna gitmedi. Kenara işaret yapan ve anlamlı bir şekilde kulübenin olduğu yere gelmeyen Lincoln, soyunma odasının yolunu tuttu.

Lincoln’ün bu tavrına Sarı-Kırmızılı taraftarlar da tepki gösterdiler. Taraftarların bir bölümünün Brezilyalı oyuncuyu yuhalaması dikkat çekti. Diğer taraftar grubu da Lincoln’ü alkışlayarak gönlünü almaya çalışsa da tecrübeli oyuncu kalan bölümü izlemedi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 00:01

İLGİLİ HABERLER