Spor
  • 29.9.2008 00:33

'LİNCOLN'ÜN ATTIĞI GOL OFSAYT!..'

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, Konyaspor maçında sergilenen futbolun gelecek için kendilerini umutlandırdığını söyleyerek, "4 gol atarak kazandığımız için mutluyuz. Ama artık maçları artık gol yemeden tamamlamalıyız. Maçın ilk yarısında iyi oynamadık. İkinci yarıda ise çok iyi bir futbol sergiledik. Biraz daha zamana ihtiyacımız var. Galatasaray, ilerleyen günlerde çok daha iyi olacak" ifadelerini kullandı.
Sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan Emre Belözoğlu'nun yaptığı açıklamaların hatırlatılması üzerine ise Polat, "Biz o konuyu kapattık ve Emre'yi unuttuk. Kendi yolunu çizdi. Allah yolunu açık etsin" dedi. Lincoln'e de övgülerde bulunan Polat, Lincoln'ün sakat olmadığında futbol, şov, performans ve sonuç adına ortaya çok şey koyabildiğini sözlerine ekledi.
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ise, sergilenen futbolun kendilerini memnun ettiğini belirterek, ellerindeki takımın maç oynadıkça daha iyi olacağına inandıklarını söyledi. Galatasaray'ın sağlık heyetinde bazı değişikliklere gideceği yönünde medyada çıkan haberlerin hatırlatılması üzerine Sezgin, bu konuda bir açıklamalarının bulunmadığını ifade ederek, "Çok sakat oyuncumuz var ve sağlık heyetimizde kadro, düzen ve çalışma prensipleri bazında bazı düzenlemeler yapabiliriz. Çok kaliteli bir sağlık ekibimiz var. Biz en iyi ürünü ortaya çıkarmaya ve sorunları çözmeye çalışıyoruz'' dedi. Sezgin, Lincoln'ün performansının sorulması üzerine de, Lincoln'ün de giderek daha iyi olacağına inandığını belirtti.
Konyaspor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu da, karşılaşmada verilen bazı hakem kararlarının hatalı olduğuna inandıklarını söyleyerek, "Özellikle ikinci yarıda Lincoln'un attığı golün ofsayt olduğunu düşünüyoruz. Hakem görmemiş olabilir. Ama Anadolu kulüpleri çok zor şartlarda ayakta duruyorlar. Verilen emeklerin boşa gitmemesi için hakemlerin verdikleri kararlarda daha dikkatli olmaları gerekiyor'' dedi. Galatarasaray maçındaki hatalarından ders çıkaracaklarını, bu mağlubiyeti gelecek hafta oynayacakları Trabzonspor maçında telafi edeceklerini dile getiren Kuntoğlu, ligin ikinci yarısında Konya'da oynayacakları maçta Galatasaray'ı da yenerek bu maçın rövanşını alacaklarını iddia etti.
Galatasaraylı futbolcu Hakan Balta da, kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Oyunun başında bir gol bulduk, ama skoru koruyamadık. Ama ikinci yarıda çok iyi bir performans ve oyunla, çok iyi bir takım savunmasıyla önde yaptığımız baskılarla topa sahip olmayı bildik ve gol pozisyonları yakaladık. Hatta daha farklı bir skor da elde edebilirdik. Kazandığımız için mutluyuz. Artık bu maç geride kaldı, önümüzdeki haftalara bakıyoruz" diye konuştu.
Takımınr savunma anlayışında bir değişiklik olmadığını dile getiren Hakan Balta, "Ben sakatlıktan çıktım ve yeni oynamaya başladım. Taktiksel anlamda hoca beni biraz öne çekti. Yani savunma anlayışında çok fazla değişiklik yok. 2. yarı ofansif anlamda oyun sergileyerek çok iyi oynadığımızı düşünüyorum" dedi.
UEFA Kupası'nda oynayacakları Bellinzona maçıyla ilgili olarak ise Hakan Balta, "Skor avantajını deplasmanda yakaladık. Burada alacağımız bir galibiyetle UEFA Kupası'nda gruplara kalmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:52

İLGİLİ HABERLER