Spor
  • 29.6.2008 05:05

LİNCOLN'ÜN İMDADINA SKİBBE YETİŞTİ!..

G.Saray Teknik Direktörü, dün yöneticilerle buluştu, "Lincoln, takımın lideri olacak. Geldiği zaman konuşup onu kazanmalıyız. Hak ettiği ceza ne ise fazlasıyla öder ve bu konu kapanır" dedi.
GALATASARAY’da 25 Haziran Çarşamba günü İstanbul’daki sezon açılışına katılmayarak mini krize neden olan Cassio Lincoln’ün imdadına Alman teknik adam yetişti.
Son günlerde Brezilyalı futbolcunun ağır para cezası alacağı ve Cimbom’dan gönderilmesinin dahi sorgulandığı yıldız futbolcu için Skibbe, dün Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ ve Tunca Hazinedaroğlu ile bir araya geldi. Sambacı ile ilgili herhangi bir sıkıntısının bulunmadığını dile getirdiği belirtildi.
Savunmuyorum ama
Bundesliga’da futbol oynayan birçok Brezilyalının para cezasını göze alarak bu hareketi sergilediğini belirten Alman hocanın, "Lincoln’ün yaptığı hareket doğru değil. Onu savunmuyorum, fakat her yerde bu konunun konuşulmasını da istemiyorum. Bunu Almanya’da birçok Brezilyalı yıldız yapıyor. Ona ihtiyacımız var. Lincoln, takımın lideri olacak. Geldiği zaman konuşup onu kazanmalıyız. Hak ettiği ceza ne ise fazlasıyla öder ve bu konu kapanır" ifadelerini kullandığı belirtildi.
Hepsi yapıyor
Cassio Lincoln’e 4 yıl için 20 milyon Euro’luk bir yatırım yapan Galatasaray yönetiminin de Brezilyalı oyuncuyu kadrosunda tutacağı, ancak günlük 50 bin Euro’luk cezanın tahsil edilip, başkan Adnan Polat ve Sezgin’in Sambacı ile özel bir görüşme yapacağı öğrenildi.
Ayrıca Cassio Lincoln’ün sezon açılışına geç katılması ile yarattığı mini krizi Bundesliga’da bir çok defa para cezalarını göze alan Bayern Münihli Ze Roberto, Dede ve Lucio’nun da yaptığı ortaya çıktı.

CİMBOM'DA DURMAK YOK

CİMBOM, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürürken, Brezilyalı futbolcu Cassio Lincoln, antrenmanların başlangıcından bu yana 4 gün geçmesine rağmen çalışmalara henüz katılmadı. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmana, milli takımlarda yer alan oyuncular katılmazken, sarı kırmızılıların, ısınma hareketlerinin ardından idmanın ana bölümünde kalecilerin de katıldığı teknik bir çalışma yaptıkları bildirildi. Semih Kaya ve Uğur Uçar’ın ameliyat sonrası rehabilitasyon çalışmalarının Metin Oktay Tesisleri sağlık merkezinde sürdürülüğü kaydedildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 08:16

İLGİLİ HABERLER