Spor
  • 29.6.2008 09:46

LİNCOLN'ÜN MENAJERİNDEN İLGİNÇ AÇIKLAMA!

Sezgin “Salı günü İstanbul’da olacak” derken menajeri Wietmann’ın “5 gündür gece-gündüz arıyorum, ulaşamıyorum” sözleri kafa karıştırdı

G.SARAY’DA kayıp Lincoln sonunda bulundu. Takım 4 gündür Florya’da idman yaparken Brezilyalı yıldızın yeni sezon açılışına gelmediği gibi, nerede olduğuna dair en ufak bir bilginin de olmaması endişeleri iyice arttırmıştı. Ancak Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin müjdeli haberi verdi ve Lincoln’e ulaştığını belirterek “Salı günü İstanbul’da olacak” dedi.

‘KORKUYORUM’

SEZGİN Lincoln’ün nerede olduğuyla ilgili detaylı bilgi vermezken VATAN’ın dün de ulaştığı menajeri Roger Wietmann’ın söyledikleri ise bir hayli ilginçti: “Kendisine 5 gündür gece gündüz ulaşmaya çalışıyorum. Ama şimdiye kadar bütün uğraşlarım cevapsız kaldı. Sonunda ‘Beni acil ara‘ diye mesaj yazdım, cevap bekliyorum. Artık endişelenmeye başladım ama Lincoln 30 yaşında bir erkek, kesinlikle bebek değil. Bu yaptığının mantıklı bir açıklaması olmalı. İşini unutup, klip çekimine katıldığı haberlerine inanmıyorum. O sorumluluk sahibi bir futbolcu. Herhalde hâlâ tatilde olduğunu düşünüyor. Ancak ne olursa olsun, bu kadar uzun bir aksama, ortada yanlış bir durum olduğunun da göstergesi. Hiç böyle yapmazdı.”

Yönetimin de Lincoln’e dönüşte geciktiği gün başına 20 bin dolar ceza vermeyi planladığı ifade edildi. Öte yandan yabancı millilere 6 Temmuz, yerli millilere de 12 Temmuz’a kadar izin verildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 08:15

İLGİLİ HABERLER