Bilim
  • 10.6.2021 15:55

Liposuction ile ilgili tüm soruların cevabı var

 

Liposuction ile ilgili tüm soruların cevabı var

Vücudun bazı yağ bölgeleri, bir kişinin diyet ve egzersizle ilgili en cesur çabalarına rağmen, yağ azaltma ve kas güçlendirmeye karşı son derece dirençlidir. Lokalize yağ birikintileri hem fazla kilolu hem de sağlıklı kiloyu koruyan erkekler ve kadınlar için yok etmesi zahmetli değil neredeyse imkansızdır. Quartz Clinique vücudu estetik açıdan daha hoş bir şekle sokmak için bu inatçı bölgeleri hedefleyen çeşitli liposuction teknikleri uyguluyor.

Kadınlar Ve Erkekler için Liposuction!

Hem erkekler hem kadınlar, inatçı yağlarını azaltmak için genellikle liposuction'ı seçerler. Erkekler genellikle göğüs”jinekomasti” ve göbek, ve alt yanları için liposuction tercih ederken, kadınlar en çok göbek, sırt, kalça ve kolları için tercih eder.

Sağlıklı Kilo Liposuction İçin Neden Önemlidir?

Liposuction için en iyi adaylar boylarına göre sağlıklı bir kiloda veya buna yakın olan ve kilolarını en az üç aydır korumuş olanlardır. Sağlıklı kilonun koruması, liposuction sonuçlarının uzamasına yardımcı olabilir.

Liposuction da Cilt Elastikiyeti önemli midir?

Cilt elastikiyeti iyi olan erkek ve kadınlar tipik olarak liposuction ile en iyi sonuçları alırlar. Minimal cilt gevşekliği olan bazı hastalar, aynı zamanda cildi sıkılaştırabilen Vaser liposuctionı tercih ederek de benzer sonuçlar yaşayabilirler.

Liposuction ile Artan Kas Görünümü sağlar mı?

Tutarlı egzersiz, daha kaslı görünümü ortaya çıkarmak için genellikle yetersizdir.  Vaser Hi Def Liposuction, inatçı yağ katmanlarını ortadan kaldırır ve kasları daha kolay ortaya çıkarmak için bölgeyi şekillendirir. Vaser Hidef işlemi normal liposuctiondan farklı yapılır. Daha fazla incelik isteyen bir işlemdir. Vaser Hi Def fiyatları, daha teknik gerektiren bir ameliyat olduğundan Liposuction fiyatları göre farklılık gösterir...

Sonuçlar Doğal Görünür mü?

Kullanılan liposuction teknikleri, şekillendirme işlemi sırasında artan hassasiyete izin verir. Quartz Clinique liposuction prosedürüyle ilgili deneyimleri, onları en küçük alanlarda bile en doğal görünen sonuçlar için simetrik ve pürüzsüz konturları koruma konusunda uzmandır...

Liposuction sonrası çok ağrı olur Mu?

Genel anestezi altında işlem sırasında hastalar tamamen uykuda olacaktır. Ameliyattan sonra hastalar, reçeteli ağrı kesici ilaçlarla yönetilebilecek bir miktar ağrı veya rahatsızlık yaşayabilir. Kullanılan korse ayrıca ağrı ve ödemi azaltmaya yardımcı olacaktır.

Liposuction ile ne gibi sonuçlar bekleyebilirim?

Hastalar genellikle daha sıkı bir görünümle birlikte liposuction ile tedavi edilen bölgeden belirgin incelme görürler. Vücut iyileşmeye devam eder ve cilt yaklaşık üç ay sonra nihai sonuçları ortaya çıkarmak için yeni şekline uyum sağlar. 

Liposuction fazla deriyi azaltır mı?

Liposuction'ın amacı lokalize yağ birikintilerini azaltmaktır. İşlem sırasında hiçbir cilt çıkarılmadığından, sadece liposuction aslında sarkan cilt görünümünü negatif etkileyebilir. Kol germe, karın germe gibi vücut germe prosedürleri fazla deriyi azaltır ve liposuction ile birlikte yapılabilir.

Liposuction ile ne kadar kilo veririm?

Liposuction bir kilo verme işlemi değildir. Çoğu hasta biraz kilo kaybeder, ancak bu seçilen bölgelere ve alınan yağın derecesine bağlı olacaktır.

Liposuction'ın riskleri nelerdir?

Liposuction ile ilişkili risklerin çoğu nadir veya geçicidir. Riskler aşağıdakileri içerir;

  • Morarma ve ödem
  • Cilt hissindeki değişiklikler
  • Sıvı birikimi
  • Asimetri

Liposuction selüliti azaltır mı?

“Selülit” cilt yüzeyinde meydana gelen düzensizlikleri ifade eder. Liposuction selüliti iyileştirmez; yağları giderecek ve konturu azaltacaktır. Şiddetli selülit vakaları olan hastalar, liposuction ameliyatından fayda görmez ve istenen sonuçları elde etmek için cilt eksizyonu (örneğin karın germe) gerektirebilir.

Liposuction da iz kalır mı?

Yağ azaltmak için seçilen alan”lar”da sadece birkaç küçük kesi yapıldığından, liposuctionda sadece küçük izler oluşacaktır. Yara izleri 2 mm’den daha kısadır ve zamanla önemli ölçüde kaybolur.

Liposuction İyileşme ne zaman tamamlanır?

Hastalar tipik olarak liposuctiondan kurtulmak için işten bir hafta kadar izin almayı planlıyorlar. Ameliyattan sonraki haftalarda vücudun yeni hatlarına uyum sağlaması için korse giyilmelidir. Korse giyme süresi etkin sonuçlar oluşması ve ödem olmaması için 4 hafta önerilir. Şişliğin çoğu iki ay sonra tamamen iner ve sonuçlar fark edilir hale gelir. Çoğu hasta dört ila altı hafta sonra düzenli egzersiz için hazırdır.

Liposuction Fiyatları nedir?

Liposuction'ın maliyeti, seçilen alanlar) ve alınacak yağ miktarı gibi birçok faktöre bağlı olacaktır. Liposuction fiyatları ayrıca işlemin yapıldığı hastanenin kalitesi ve doktor tecrübesi gibi pek çok etkene bağlıdır...

 

 

 

Özel Quartz Poliklinik

Web Site: https://www.quartzclinique.com/

TEL: +90 212 241 46 24

Facebook:@quartzclinique

Instagram :@quartzclinique

 

Güncellenme Tarihi : 10.6.2021 16:37

İLGİLİ HABERLER