Asayiş
  • 8.5.2013 12:11

Lise öğrencisine bıçaklı gasp!..

ANTALYA'da 16 yaşındaki lise öğrencisini meyve bıçağı ve tornavida ile kolundan yaralayıp 10 lirasını gasp eden 18 yaşındaki iki şüpheli polis tarafından yakalandı.

Sabah 06.00 sıralarında evinden Yeşilyurt Mahallesi'nde bulunan Toros Lisesi'ne gitmek için yola çıkan 2'nci sınıf öğrencisi Semih G.'nin önü R.D. ve R.F. tarafından kesildi. Semih G.'den üzerindeki paraları vermesini isteyen iki şüpheli, karşı koyması üzerine liseli genci ellerinde bulunan meyve bıçağı ve tornavida ile yaraladı. Daha sonra Semih G.'nin üzerinde bulunan 10 lirayı alan iki kişi olay yerinden hızla uzaklaştı.

Semih G.'yi ağlarken gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Kısa süre içinde olay yerine gelen Kepez İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri, gasp şüphelileri ile ilgili bilgi aldı. Harekete geçen polis, liseli genci gasp eden R.D. ve R.F.'yi aynı mahallede yakalayarak gözaltına aldı.

Şüpheliler, suçlamaları kabul etmezken üzerlerinde ve saklandıkları yerde yapılan aramada gaspta kullanılan bıçak ve gasp edilen 10 lira bulundu. İki şüpheli, sorgu için polis merkezine götürüldü.

 

DHA

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:32

İLGİLİ HABERLER