Gündem
  • 30.4.2019 12:11

LİSTAG’dan çocuklarımıza sapkın kanca

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı fırsat bilen LİSTAG adlı sapkınlar güruhu, yaptığı paylaşımla çocuklarımızı kendi kirli emellerine alet etti.

Toplum nezdinde hiçbir karşılıkları olmadığı halde her türlü provakatif faaliyete imza atan sapkın homolar yine büyük bir skandala imza attı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı fırsat bilen Lezbiyen, Gey, Biseksüel, Trans, İnterseks, Aileleri ve Yakınları Derneği (LİSTAG) adlı sapkınlar güruhu, ““Lezbiyen, interseks, kuir, trans, akışkan cinsiyet, eşcinsel, biseksüel, gey + ÇOCUKLARIMIZ! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun!” paylaşımında bulundu. Evlatlarımızı kendi kirli emellerine alet etmek isteyen sapkınların hiçbir fırsatı kaçırmaması ise tepki çekti.

LİSTAG’dan evlatlarımıza sapkın kanca

Homolar boş durmuyor

AB fonları, Alman Vakıfları ve Soros’un kirli paralarıyla semiren sapkın homolar, evlatlarımızı kendi bataklıklarını çekmek için olağanüstü gayret gösteriyor. Müslümanların en kutsal zaman dilimi Ramazan-ı şerif ayında ‘onur yürüyüşü’ adı altında onursuzluklarını pazarlayan eşcinseller milli ve manevi değerlerimizi istismar ediyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı fırsat bilen LİSTAG adlı sapkınlar oluşumu, eşcinsel propaganda yaptı. Küçücük evlatlarımızın sapkın olmasını doğal göstermeye çalışan ahlaksızlar güruhu, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda, ““Lezbiyen, interseks, kuir, trans, akışkan cinsiyet, eşcinsel, biseksüel, gey + ÇOCUKLARIMIZ! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun!” ifadelerini kullandı.

Ahlaksızlıkta sınır tanımıyorlar

Hiçbir aidiyeti oluşmamış el kadar yavrularımız üzerinden ahlaksızlıklarının propagandasını yapan LİSTAG’ın bu tavrı tepki çekti. Sözde kutlama mesajlarında dernekleri tarafından bastırılan ‘Çocuklarımız’ isimli sapkın içerikli görselin kullanılması, kirli niyetlerini gözler önüne serdi. Evlatlarımıza kadar el uzatma cüretini gösteren sapkınların, devlet eliyle durdurulması ise kamuoyunun en büyük beklentisi haline geldi.

 Hakkı Bilir  İstanbul

YENİ AKİT

Güncellenme Tarihi : 30.4.2019 12:20

İLGİLİ HABERLER