Bilim
  • 23.9.2021 22:01

Listeden Online Çekiliş Nasıl Yapılır?

Listeden Online Çekiliş Nasıl Yapılır?

Listeden çekiliş; katılımcıların, kazanacak kişilerin ve yedeklerin sayısının belirlendiği bir sistemdir. Listeden çekilişlerde katılımcıların kaç defa sayılacağını siz belirlersiniz. Kazananların tamamen rastgele belirlendiği bu sistem; Youtube, Instagram, Facebook, Tiktok, Twitter gibi farklı sosyal medya araçları için kullanılabilir. Sistem; verilen listeyi tekrar sıralar, numaralar ve gelişigüzel bir seçim yapar. Çekiliş sonuçlarında; tam liste, işlem saati, asil ve yedek kazananlar yazar.

Listeden Çekiliş Yapmanın Avantajları Nelerdir?

Online çekiliş siteleri, birden fazla kişinin katıldığı ve katılımcılar arasından sizin belirlediğiniz sayıda kazanan ve yedek kullanıcının belirlendiği bir sistem ile çalışır. Bu sistemde herkesin şansı eşittir. Liste çekilişlerinde dikkat edilmesi gereken nokta, isimlerin alt alta yazılmasıdır. İsimler doğru girildiği takdirde çekiliş sorunsuz bir şekilde işler. Başarılı çekilişler, kalabalık ve kaliteli bir takipçi kitlesi oluşturmanızı sağlar. Online çekiliş, takipçileriniz ile etkileşime geçmenin etkili yollarından biridir.

 

Facebook, Instagram ve Youtube gibi sosyal medya araçlarından çekiliş işlemi canlı olarak yayınlanabilir. Bu sayede takipçilerin aklında herhangi bir şüphe kalmaz. Sonuçlar, üçüncü şahıslar algoritmaya dâhil olmadığı için, son derece güvenilirdir. Dünya çapında yüzbinlerce kullanıcının ve firmanın tercih ettiği Simpliers ile çekiliş yaparak etkileşiminizi riske atmamış olursunuz.

Simpliers Ücretsiz Liste Çekiliş Aracı Nasıl Çalışır?

Online çekiliş yapmak, markanızı büyütmenin ve takipçilerinizden geri bildirim almanın en etkili yollarından biridir. Simpliers online çekiliş yapma aracını kullanarak takipçileriniz ile iletişimi güçlendirebilirsiniz. Simpliers online çekiliş aracını kullanmak son derece pratiktir. Sistem hızlı bir şekilde istediğiniz sonucu almanızı sağlar. Ulaştığı tüm yorumların listesini çekilişe özel olarak hazırlanmış bir sonuç sayfasında listeler. Dilerseniz siz de çekilişi takipçileriniz ile paylaşabilirsiniz. Bu sayede sonuçların tamamen güvenilir olduğunu gösterebilirsiniz.

 

Online liste çekiliş aracını kullanmak için:

 

Simpliers resmî internet sitesinde yer alan “Simpli Çekiliş” sekmesine tıklayın.

Sayfadaki boşluğa her bir satıra bir kullanıcı ismi gelecek şekilde listenizii yapıştırın.

Sistem üzerinden çekiliş adını belirleyebilir, asil ve yedek sayılarını seçebilirsiniz.

Çekilişi, yapılan yorumların etiket sayısına veya içerdiği kelimelere bağlı olarak yapmanız mümkündür.

Dilerseniz her kullanıcıyı bir kere sayabilir dilerseniz de aynı katılımcı tarafından kurallara uygun olarak yapılan tüm yorumları çekilişinize dâhil edebilirsiniz.

“Çekilişi Başlat” butonuna tıkladıktan sonra işleminiz kısa süre içinde sonuçlanır.

 

Simpliers çekiliş aracını belirli bir süre ücretsiz olarak kullanabileceğiniz gibi Pro paketlerden birini satın alarak çok daha gelişmiş özellikleri deneyimleyebilirsiniz.

En İyi Online Çekiliş Sitesi Hangisidir?

Online çekiliş sitesi; Instagram gibi kanallarda marka hesabınız varsa etkileşimi ve bilinirliğini artırmak ve takipçilerinizin dikkatini çekmek için etkili bir yöntemdir. Güvenilir bir şekilde yapılan çekilişler, takipçi sayınıza ve markanıza fayda sağlar. Güvenilir siteleri kullanarak online yılbaşı çekilişi yapabilir, belirlediğiniz günlerde takipçileriniz ile etkileşime geçebilirsiniz. Bu bağlamda en önemli konulardan biri çekiliş aracının seçilmesidir. Hangi sosyal mecra kullanılıyor olursa olsun, kullanıcılar çekilişlerin şeffaflığına önem gösterir.

 

Piyasada çok sayıda ücretli ve ücretsiz çekiliş aracı bulunur. Bu araçlar gelişigüzel yöntemleri kullanarak yüzlerce yorum arasından seçim yapar. Fakat en iyi çekiliş aracını tercih etmek takipçilerin, size ve markanıza olan inancının güçlenmesini sağlayabilir. En iyi online çekiliş sitesi arayışında Simpliers’e bir şans verebilirsiniz. Tamamen güvenilir, etkili ve adaletli bir çekiliş ile takipçileriniz ile pozitif etkileşime girebilirsiniz.

Güncellenme Tarihi : 23.9.2021 22:02

İLGİLİ HABERLER