Spor
  • 20.7.2012 00:30

Lokomativ Moskova Trabzonspor'un başına bela oldu

Lazio'nun vazgeçtiği ve tam takımında kalacak denilen Burak Yılmaz için devreye girerek ortalığı karıştıran Lokomativ Moskova bu kez Dame N'Doye transferinde Trabzonspor'a rakip oldu.

Trabzonspor'un peşinde olduğu Dame N'Doye'ye başka kulüplerin de talip olması Senegalli golcünün transferini zora soktu.

Bordo mavili kulübün Yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu'nun, "Oyuncuda sorun yok ama kulüple henüz anlaşamadık" açıklamasını yaparken, başka kulüplerin de N'Doye'ye talip olduğu ve Kopenhag kulübünün en uyun teklifi değerlendireceği öğrenildi. N'Doye'yi Lokomotif Moskova ve Fullham'ın kadrosuna katmak için teklif yaptığı belirtildi. Bonservis bedeli için 6 milyon eurodan kapı açan Kopenhag kulübüne bordo mavili yönetimin 5 milyon 250 bin euro fiyat sunduğu ayrıca satıştan da pay verme teklifinde bulunduğu ifade edildi.

Tarafların ödeme planı konusunda anlaşamadığı öğrenilirken bu transferin gerçekleşmemesi durumunda bordo mavili yönetimin başka oyunculara yöneleceği belirtildi.

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon G.Antepspor'a kiralık verdiği ve başarılı bir performans sergileyen Marek Sapara için kırmızı siyahlı kulüp yeniden devreye girdi. G.Antep yönetimi ısrarla Trabzonspor yönetimine bu oyuncu için teklifte bulunurken bordo mavililer geçen sezonki performansını göz önünde bulundurarak bu oyuncuyu bırakmayı düşünmüyor.  Gaziantep yönetiminin para ve Serdar Kurtuluş takasını teklif ettiği ancak bordo mavililerin bu takasada sıcak bakmadığı belirtildi. 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 16:37

İLGİLİ HABERLER