Dünya
  • 28.6.2021 17:09

Londra metrosunda şiddetli patlama ve yangın

Son dakika haberine göre, Londra'nın merkezi bir bölgesinde önce bir patlama meydana geldi sonra da yangın çıktı. Londra İtfaiyesi, on itfaiye aracı ve 70 itfaiyeci ile bir iş yerinin yakınındaki metro istasyonunda çıkan yangına müdahale ediyor.Londra İtfaiyesi, saat 13.43'te yakındaki bir garajda yangın ihbarı aldı. Herhangi bir yaralanma olup olmadığı bilinmiyor.  Yangın, yıkılmakta olan ve yerine yeni bir yüksek katlı yeniden yapılanma yapılan Elephant and Castle alışveriş merkezinin yakınında çıkmış gibi görünüyor. Ancak patlamanın nedeni bilinmiyor.

Londra İtfaiyesi, Elephant and Castle istasyonu yakınlarındaki bir garajda saat 13.43'te bir yangın ihbarı aldı ve yangını söndürmek için 10 itfaiye aracı ve 70 itfaiyeci gönderdi.  Yaralı olup olmadığı bilinmiyor

İngiltere'nin başkenti Londra'daki bir metro istasyonu yakınlarında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yetkilerin açıklamasına göre, yerel halk olay yerinden uzak durmaya, pencerelerini ve kapılarını kapalı tutmaya çağrıldı.

Bir görgü tanığı Twitter'da şunları söyledi: "Duman hala çıkıyor, istasyonun altındaki bölgeye Little Columbia deniyor ve şu anda kalın siyah dumanla kaplı çok sayıda küçük Kolombiyalı dükkan ve restoran var.  Ambulanslar ve itfaiye ekipleri katıldı'

Twitter'da yayınlanan videolar, Londra'nın güneyindeki büyük sitedeki bir binanın girişinden fırlamakta olan ateş topu gözler önüne serdi.

Olayda ölen ve yaralanan olup olmadığı henüz açıklanmadı.

 

Güncellenme Tarihi : 28.6.2021 17:20

İLGİLİ HABERLER