Dünya
  • 19.7.2009 07:24

LONDRA'DA TÜRK İŞYERİNDE DEHŞET DAKİKALAR!..

Kuzey Londra’nın Tottenham bölgesinde 24 saat faaliyet gösteren Cyprofood isimli sebze- meyve deposunu basan 3 maskeli soyguncu kasadan yaklaşık 20.000 sterlini gasp ederken geride iki yaralı bıraktılar.

Saldırganların baskın öncesi toptan ve perakende satış deposu civarını, “yol çalışması varmış gibi” trafiğe kapalı levhalar koyarak trafiğe kapattığı kaydedildi.

Kuzey Londra’nın Tottenham bölgesinde Cyprofood isimli sebze- meyve deposunu basan maskeli 3 saldırgan, kasa bölümünü açması için 29 yaşındaki Hayrullah Seğmen’ı, balta ile tehdit etti. Seğmen’in, “ben de anahtar yok” demesine inanmayan saldırgan elindeki baltayı omuzuna indirdi. Bu kez de silahlı ikinci soyguncu Seğmen’in kafasına silah dayadı.

Kasa bölümünde bulunan Galip Sancak(35), saklandığı yerden olayları gördü. Arkadaşının öldürülmesinin bir an meselesi olduğunu hisseden Sancak, soygunculara kapıyı açtı. İçeri giren baltalı soyguncu tarafından tehdit edilen Sancak, ayak darbesiyle yere yıkıldı. Silahlı soyguncu, Sancak’I ölümle tehdit etti. Tehdite boyun eğen Sancak, soyguncuları kasa bölümüne götürdü.

Üçüncü soyguncu da çalışanları balta ve silah tehdidiyle elleri havada olduğu halde arka bölüme götürdü.

Çalışanlara tehdit arka odada da devam etti. En küçük bir hareket etmeleri halinde silah ve balta ile paramparça edilecekleri şeklinde tehditleri sürdü.

İŞTE O DEHŞET GÖRÜNTÜLER...

VİDEO İÇİN LÜTFEN LİNKİ TIKLAYINIZ...

 

 

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:12

İLGİLİ HABERLER