Spor
  • 1.7.2009 17:53

LUCAS NEİLL ASLAN OLUYOR!..



Avustralya'da yayın yapan SBS adlı televizyon kanalının haberine göre Cimbom, özellikle de Harry Kewell'ın katkılarıyla bu transferi birkaç gün içerisinde bitirebilir. 2007 yılından bu yana forma giydiği West Ham United'la olan sözleşmesi dolan ve İngiliz kulübünden gelen yeni kontrat teklifini reddeden tecrübeli savunma oyuncusunun, Galatasaray'a oldukça yakın olduğu vurgulanıyor.

SBS'in Türkiye'deki kaynaklarına dayandırdığı haberde, Lucas Neill'ı ikna eden isimlerin başında, Galatasaray'ın Avustralyalı orta saha oyuncusu Harry Kewell'ın yeraldığı vurgulandı. Lucas Neill'ın Galatasaray'dan yılda 4 milyon Avustralya Doları (2.2 milyon euro) kazanacağı, bu arada imza dolayısıyla takıma katıldığı anda maaşın yanısıra bir miktar da transfer ücreti alacağı öne sürüldü.

Bu arada Neill'ın, Guus Hiddink'in Avustralya Milli Takımı'nı çalıştırdığı dönemdeki asistanının Johan Heeskens olduğu ve tecrübeli oyuncunun, artık Galatasaray'da Rijkaard'la birlikte görev yapan Hollandalı futbol adamıyla o dönem birlikte çalıştığı, bu nedenle G.Saray'a sıcak bakmasında, Neeskens'in varlığının da kaydadeğer bir rol oynadığı vurgulandı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:33

İLGİLİ HABERLER