Spor
  • 6.8.2009 14:32

LUCAS NEİLL BELİRSİZLİĞİ DEVAM EDİYOR

LONDRA (İHA) - Uzun süredir Galatasaray'ın da transfer gündeminde yer alan Avustralyalı tecrübeli savunma oyuncusu Lucas Neill'ın, İngiliz ekibi Sunderland'le görüştüğü bildirildi. 

Son iki sezondur ismi Galatasaray'la anılan ancak transferi bir türlü gerçekleşmeyen Avustralyalı defans oyuncusu Lucas Neill'ın geleceğindeki belirsizlik devam ediyor. 

Geçtiğimiz günlerde bonservisi elinde olmasına rağmen, kulübü West Ham United'la yeniden anlaşacağı belirtilen 31 yaşındaki Neill'ın şimdi de Sunderland'e transfer olmak için görüşmelerde bulunduğu iddia edildi. 

İngiliz Daily Mail Gazetesi'nde yer alan haberde, Galatasaray, Manchester City ve Blackburn Rovers gibi takımlarla görüşen ancak bir sonuç alamayan Neill'ın West Ham'da kalmaya karar verdikten kısa bir süre sonra bu kararından da vazgeçip bu kez Sunderland'le görüşmeye başladığı ifade edildi. 

Neill'ın Sunderland'in Peterborough'da kamp yaptığı otelde bulunduğunu vurgulayan gazete, Sunderland Teknik Direktörü Steve Bruce'un ise, "Lucas'la otelde bir görüşme yaptık. Premier Lig tecrübesi olan ve bonservis sıkıntısı olmayan bir futbolcu" sözlerine yer verdi. 

Galatasaray'ın yıldızı Harry Kewell'la birlikte Avustralya Milli Takımı'nda da forma giyen Lucas Neill için West Ham United Teknik Direktörü Gianfranco Zola da takımda kalması yönünde görüş bildirmişti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:54

İLGİLİ HABERLER