Spor
  • 10.10.2008 08:48

LUCESCU FENER'E Mİ GELİYOR?

Sarı-Lacivertli kulüpten teklif alan Rumen teknik adam, "Türkiye'den üç büyük takımdan birisini çalıştırırsam tercihim Fenerbahçe olacaktır. Çünkü çok büyük bir camia" diye konuştu.
Türkiye günlerdir onu konuşuyor... Beşiktaş'ın teklifini reddettiği, Galatasaray ve Fenerbahçe'yle ise masaya oturduğu iddia ediliyor... Şu ana kadar tüm soruları yanıtsız bırakan Mircea Lucescu, sessizliğini Takvim için bozdu. Fenerbahçe'den aldığı teklifi yalanlamayan Luce, gelecekteki planlarını büyük bir içtenlikle açıkladı. İşte tecrübeli teknik adamın gündem yaratacak sözleri:
Çok önemli hedefleri var
"Türkiye'de 3 büyük kulüpten birisini çalıştırırsam tercihim Fenerbahçe olacaktır. Daha önce Galatasaray ve Beşiktaş'ta görev yaptım. Fakat şu anda Fenerbahçe'de çalışmak istiyorum. Çok büyük bir camia ve önemli hedefleri var. Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde müthiş bir başarı yakaladılar. Önümüzdeki yıllarda daha büyük sonuçlara imza atacaklardır".
Ocak'ta kararımı vereceğim
"Shakhtar Donetsk'le sözleşmem sürüyor. Şampiyonlar Ligi grup maçları sona erdiğinde yönetimle masaya oturacağım. Teklifleri değerlendirip kararımı vereceğim. Fakat yeniden Türkiye'de olmayı istiyorum. Orada çok güzel zamanlarım geçti. Türk insanıyla yeniden iç içe olmak harika bir duygu olacaktır"

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:33

İLGİLİ HABERLER