Spor
  • 15.6.2014 11:24

Lucescu gelmeden mesajı geldi

İstanbul yolculuğu için son hazırlığını yapan Lucescu, Cim Bomlular’ı havaya sokacak bir mesaj daha yolladı: Parayı ve rahatı değil, heyecanı ve hedefi seçtim. Galatasaray’da yeni bir tarih yazmak istiyorum.

Galatasaray taraftarı Lucescu için artık günleri değil, saatleri sayıyor. Başkan Ünal Aysal’ın, “İlk sıraya aldık” dediği Rumen teknik adamın İstanbul’a gelmesi an meselesi. Ancak Lucescu gelmeden mesajları geliyor, her sözü Sarı-Kırmızılılar’ı 4. yıldız ve Avrupa zaferleri için inanılmaz derecede heyecanlandırıyor. Ülkesindeki son hazırlıklarını yapan deneyimli hoca, Türkiye’den arayan dostlarına öyle cümleler kuruyor ki, kendisini uzun zamandır tanıyanlar bile bu iddiası karşısında şaşırıyor. Shakhtar’ın patronu Ahmedov ile 10 yıllık dostluğun üzerine sorunsuz bir ayrılık yaşadığı için kafası da rahatlayan Luce’nin yakın çevresine, “Fazla parayı ve rahatı değil, kariyerimin son döneminde heyecanı ve hedefi seçtim. Evet, Ukrayna’da büyük bütçeler, daha stressiz bir ortam mümkün ama artık farklı şeyler istiyorum. Taraftarıyla, enerjisiyle ve hedefleriyle bunun için en doğru adres Galatasaray” ifadelerini kullandığı belirtildi.

Başkanla ortak hedef

Bu sözleriyle kendisine 30 milyon Euro’luk bir bütçe hazırlığı yapan Başkan Ünal Aysal’ı da ekonomik olarak daha fazla zorlamayacağını gösteren Lucescu’nun kariyer hedefi de Aysal ile örtüşüyor. Shakhtar ile UEFA Kupası kaldıran 69 yaşındaki başarılı hoca, “Avrupa’daki en yüksek hedefe talip olacağız. Galatasaray’da yeni bir tarih yazmak, en iyi olarak kulüp tarihine geçmek istiyorum. Benimle aynı hedefe yürüyenlerin de sayısı hayli çok olacaktır” diyerek Şampiyonlar Ligi’ni işaret ettiği öğrenildi.
FANATİK
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:11

İLGİLİ HABERLER