Spor
  • 5.8.2009 13:43

LUGANO KÖŞEYE SIKIŞTI

Uruguaylı yıldız, menajeri Juan Figer’in kurbanı oldu. Sözleşme uzatmaya yanaşmayan ve yurt dışından da istediği teklifleri alamayan tecrübeli oyuncu ortada kaldı.

F.BAHÇE’nin Uruguaylı futbolcusu Diego Lugano kulüp bulamıyor. Sarı lacivertli taraftarların sevgilisi olduğu günlerde yönetimin sözleşme uzatmak için büyük çaba harcadığı başarılı savunma oyuncusu, menajeri Juan Figer’in yönlendirmesiyle buna kulak asmadı. Birçok İtalyan kulübünün daha önce takibe aldığı futbolcuya Lazio yıllık 2 milyon Euro teklif etti. Ancak bu rakamın yüzde 50’sini vergiye ödemesi durumunda eline yalnızca 1 milyon Euro geçecek olan ünlü oyuncu, 2 aydır kimse ile masaya oturmadı.

Menajer Figer ise bu durum karşısında yeniden F.Bahçe’nin kapısını çaldı. Fakat başkan Aziz Yıldırım’dan beklediği karşılığı bulamadı. Son görüşmelerde 4 milyon Euro’dan kapıyı açan Lugano için teknik direktör Christoph Daum da “Bu kadar para bir savunma oyuncusuna verilmez” diye görüş belirtti. Takıma yeni katılan Bilica’nın yanı sıra Önder ve Bekir’in de bu mevkide oynayabilecek futbolcular olması nedeni ile takımın şu aşamada stoper ihtiyacının acil olmadığına karar verildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:55

İLGİLİ HABERLER