Spor
  • 29.3.2009 18:38

LUGANO'YA YENİ TALİP ÇIKTI!..

İtalya'nın Corriere Dello Sport Gazetesi, bugün "Roma Lugano'yu istiyor" diye manşet attı. Gazetedeki haberde Uruguaylı olan Lugano'nun İtalyan pasaportunun da bulunması nedeniyle Avrupa Birliği ülkelerindeki kulüplerde rahatlıkla oynayabildiği, bunun için de Roma'nın bu oyuncuyu istediği belirtildi.

Gazetede yine Fenerbahçeli Edu'nun da Roma'nın transfer listesinde olduğu iddia edildi. Ancak haberde ağırlığın Lugano'ya verildiği de vurgulandı.

Edu'nun da FIFA kuralları gereği 28 yaşını aşmış bir oyuncu olarak, 1 yıllık ücretini kulübe bonservis bedeli olarak ödemesi halinde serbest kalabileceği biliniyor.

Fenerbahçe Yönetiminin ise yeni sezon planlamalar çerçevesinde önümüzdeki hafta oynanacak Galatasaray derbisi sonrası harekete geçeceği ve Lugano'dan kesin kararını bildirmesini isteyeceği öğrenildi.

Sarı Lacivertlilerde Eskişehirspor maçının hazırlıkları da devam ederken, Kaptan Alex'in sakatlığını tamamen atlattığı ve pazar günkü maçta takımındaki yerini alabileceği açıklandı.

Öte yandan Teknik Direktör Aragones, 2008 Avrupa Şampiyonası'nda kupayı kazanan takımın başında olmasından dolayı İspanya Futbol Federasyonu tarafından pazartesi günü düzenlenecek ödül törenine davet edildi. Aragones, Baron de Güell Kupası adıyla Kraliyet Ailesi tarafından verilecek ödülü İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Villar ile birlikte almak üzere ülkesine gidecek. (ligtv)

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 23:42

İLGİLİ HABERLER