Spor
  • 14.5.2022 12:09

Luis Campos için şok sözler! Utanç verici

Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren Galatasaray 4 Haziran'da yeni başkanını seçecek. Yeni başkanın seçilmesinden sonra yeni bir teknik direktör de takımın başına geçecek. Galatasaray'da seçim kaosu devam ederken bir yandan Luis Campos'un yaptığı açıklamaların yankısı devam ediyor. Luis Campos görevini neden bıraktı? SABAH Spor yazarlarından Campos'un ifadelerine yönelik çok sert sözler geldi.

4 Haziran'da seçime gidecek olan Galatasaray'da kriz ve kaos devam ediyor. Yeni bir adayın çıkıp çıkmayacağı merak edilen camiada şimdi de Luis Campos'un yaptığı açıklamalarda yanku buldu.

LEVENT TÜZEMEN: BAŞKAN ELMAS DAVA AÇSIN

Luis Campos'un, Galatasaray Spor Kulübü ile ilgili yaptığı yorumları tamamen saçmalık olarak görüyorum. 4 ayda cebine 400 bin Euro'yu koyan Campos'un, Galatasaray'ı ve Galatasaray'ın geleceğini düşünmediğini söylemeliyim. Portekizli'nin felsefesinin "Galatasaray bahane, kazanacağın para şahane" olduğunu vurguluyorum. Böylesine sıradan bir ismin asırlık bir kulübü yerden yere vurup kaçarcasına gitmeye hiç ama hiç hakkı yok.

"SÖYLEMLERİ UTANÇ VERİCİ"

Kulübün başına Luis Campos'u getiren başkan Burak Elmas, camianın, Portekizli'nin söylemleriyle ilgili duyduğu rahatsızlığa da hemen el koymalıdır.

Luis Campos'un söylemleri utanç vericidir, üstü kapatılmamalıdır. Gerekirse G.Saray Başkanı Burak Elmas, Campos'a G.Saray'ı küçük düşürücü söylemlerinden dolayı dava açmalıdır.

BÜLENT TİMURLENK: BELGESELDEN TİYATROYA NASIL GELDİLER

Luis Campos, internetteki alışveriş siteleri gibi bugün sipariş vereyim yarın adresime gelsin diye çalışan bir sportif direktör ya da danışman değil. G.Saray'la kontratı yeni sezonda başlayacaktı. Elbette çalışacağı takım için bahar aylarında mutlaka hazırlık yapmıştır. Ancak G.Saray'da başkan Burak Elmas'ın danışmanı olan Campos'la iki başkan adayı da 'çalışırız' ifadesini kullanmadı.

"G.SARAY BAŞARILARININ BELGESELİNİ ÇEKEN BİR KULÜPTÜ"

Her şeyden ötesi teknik direktör değişecek, sportif direktörle yollar ayrılacak. Onun gibi marka bir adamın bu kaosun içinde ne işi var. Daha doğrusu Burak Elmas yönetiminin en doğru kararıydı bu işbirliği ama kısa bile sürmedi, başlamadan bitti. G.Saray, başarılarının belgesellerini çeken bir kulüptü.

Şimdi her yıl kongre kulislerinde, 24 saatlik kongrelerde, mahkemelerde yönetimleri ve üyeleri bir tiyatro oynuyorlar. Belgeselden tiyatroya gelmeyi nasıl becerdiler, bunu çıkıp taraftarlarına anlatmak zorundalar.

ÖMER ÜRÜNDÜL: ÇALIŞMA İMKANI YOKTU

Bu tip olaylar, ayrılıklar bana sürpriz bir durum gibi gelmiyor. Galatasaray'da başkan Burak Elmas ve yönetimi, Luis Campos ile anlaşmıştı. Ama Galatasaray'da öylesine işler oluyor ki Luis Campos da herhalde ne yapacağını tamamen şaşırdı.

"GEREKSİZ İFADELERİ KULLANMASI HİÇ HOŞ DEĞİL"

Bana göre görevini bırakması çok ama çok normal. Bu tabloda Galatasaray'da zaten çalışma imkânı kesinlikle yoktu. Ama bunun yanında gereksiz ifadeler kullanması da hiç hoş değil. Çünkü bu şekilde spor kulüplerinde görev yapan insanların neredeyse büyük çoğunluğu çalıştıkları kulübü bırakıp giderken bu şekildeki söylemlerle kendilerini rahatlatmaya çalışıyorlar.

 

 

 

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 14.5.2022 12:25

İLGİLİ HABERLER