Spor
  • 26.2.2021 10:28

Luis Gustavo Trabzon'da yok

Fenerbahçe'ye Luiz Gustavo'dan kötü haber

Brezilyalı futbolcu, beklendiği gibi dünkü antrenmanda da takımdan ayrı, kendisi için hazırlanan özel program dahilinde çalıştı.Böylece Luiz Gustavo’nun Trabzonspor maçında kadroya alınması yönünde umutlar neredeyse tamamen tükendi. Filip Novak’ın dünkü idmanın tamamında takımla çalışması, yüzleri güldürdü. Samatta ile Sadık ise bel ağrıları nedeniyle antrenmana katılmadı. Ancak iki oyuncunun dinlendirildiği, durumlarının ciddi olmadığı öğrenildi.

İrfan Can Kahveci'nin hedefi Trabzonspor

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı öncesi Samandıra'da son dakika. Ara transfer döneminde Fenerbahçe'ye transfer olan İrfancan Kahveci, takıma katıldı, gözünü Trabzon maçına dikti. İrfan, bu karşılaşmada forma giymeyi çok istiyor. Son karar Erol Bulut'un.

Fenerbahçe, ara transfer döneminde ezeli rakibi Galatasaray’a çalım atarak İrfan Can Kahveci’yi kadrosuna katmıştı. Ancak 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, Sarı-Lacivertliler’e sakat olarak gelmişti. İrfan Can, önceki gün takımla çalışmalara başladı. yıldız oyuncu dün ise idmanın bir bölümünde takımla çalıştı. Trabzon seyahati öncesi yapılacak son 2 idmandaki performansına göre İrfan Can ile ilgili son karar verilecek. Ancak genç yıldızın zorlu maçta formak giymek istediğini Erol bulut’a ilettiği ve hocasıyla yaptığı görüşmede, “Bu kritik maçta ben de görev almak istiyorum” dediği öğrenildi. Trabzon’a götürülmesi halinde İrfan Can’ın son yarım saatte oyun dahil olması muhtemel.

Güncellenme Tarihi : 26.2.2021 10:31

İLGİLİ HABERLER