Spor
  • 31.8.2019 16:38

Luiz Gustavo transferinde büyük kriz çıktı

Luiz Gustavo transferinde son dakika krizi!

Fenerbahçe'nin yılan hikayesine dönen Luiz Gustavo transferi hakkında Fransız basınından Sarı Lacivertliler'i üzecek bir haber geldi. L'Equipe gazetesi, Olimpik Marsilya kulübü ile yapılan görüşmelerin bonservis bedelinin ödenmesinde yaşanan anlaşmazlık nedeniyle çıkmaza girdiğini yazdı.

Süper Lig'de ilk iki hafta sonunda liderlik koltuğunda oturan FenerbahçeOlimpik Marsilya'da forma giyen Luiz Gustavo'yu kadrosuna katmak için aylardır yoğun uğraş veriyordu. Yılan hikayesine dönen transferle ilgili Fransız basınından gelen son haberlerse Sarı Lacivertli taraftarları üzecek cinsten.

Ülkenin önde gelen spor gazetesi L'Equipe, okuyucularıyla paylaştığı özel haberinde Marsilya Başkanı Jacques-Henri Eyraud'nun Valentin Rongier'i kadrolarına katabilmek adına Gustavo'nun bonservisini peşin istediği ancak Fenerbahçe'nin ödemeyi ancak taksitle yapabileceği için görüşmelerin tıkandığını yazdı.

Kariyerini Sarı Lacivertliler'de sürdürmek istediği bilinen 32 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun geleceğiyle ilgili nasıl bir karar çıkacağı ise büyük merak konusu.

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

Güncellenme Tarihi : 31.8.2019 16:43

İLGİLİ HABERLER