Spor
  • 29.7.2009 02:16

LYON GÜİZA'DA ISRARLI...

Fransız ekibi, Kanarya'nın yıldızı için yaptığı 12 milyon Euro’luk öneriyi artırmaya hazırlanıyor. L'Equipe gazetesi, Lyon’un Fener’in ödediği bonservis bedelini gözden çıkaracağını belirtti...

Sarı-Lacivertli takımdan ayrılmak istediğini açıkça dile getirmesine rağmen yönetimin 15 milyon Euro’- luk bonservis talebini getirecek bir talipli bulamadığı için mecburen Fenerbahçe'nin kampına katılan Daniel Güiza'nın transferi için Fransız ekibi Lyon kararlı. Benzama'yı Real Madrid’e verdikten sonra Lopez'i Porto'dan transfer eden ancak bunu yeterli bulmayan Fransız ekibi, İspanyol golcü için Fenerbahçe'ye ilettiği 12 milyon Euro’luk teklifin sıcak karşılanmaması üzerine yeni bir öneri yapmaya hazırlanıyor.

DAUM KALSIN İSTİYOR

Fransız L'Equipe gazetesi, Lyon’un 12 milyon Euro’luk teklifle Güiza için ne kadar kararlı olduğunu gösterdiğini belirterek, “Teklif yüksek ama geçen sezon 15 milyon Euro’ya alınan bir oyuncu için değil” yorumunu yaparak daha cazip önerinin sunulması gerektiğini ifade etti. Gazete, Daum'un Güiza'nın kalmasından yana olduğunu ve ondan çok şey beklediğini belirtti. Bu arada Başkan Aziz Yıldırım'ın Güiza'yla konuşup transfer dedikodularına son vermesini isteyeceği bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:02

İLGİLİ HABERLER