Spor
  • 18.3.2021 01:47

Maç sonrası Vedat Muriqi'ye şok tepki

KAYNAK : MİLLİYET

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Lazio 4-1'lik ilk maçın rövanşında Bayern Münih'e konuk oldu. İtalyan ekibi sahadan 2-1'lik yenilgiyle ayrıldı. Vedat Muriqi, Bayern Münih maçında büyük tepki topladı.

VEDATA ŞOK TEPKİ: SKANDAL

VEDAT'A ŞOK TEPKİ: SKANDAL!

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ikinci maçında Lazio 4-1'n rövanşında Bayern Münih'e konuk oldu. İtalyan temsilcisi 2-1 mağlup olurken Vedat Muriqi maça 11'de başladı. Kosovalı golcü 55 dakika sahada kalırken yaptığı hatanın ardından çok sert sözlerle eleştirildi. İşte detaylar...

BAYERN ZORLANMADAN ÇEYREK FİNALDE

BAYERN ZORLANMADAN ÇEYREK FİNALDE

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ikinci maçında Bayern Münih, sahasında Lazio'yu ağırladı. Allianz Arena'da oynanan karşılaşmayı Bayern Münih 2-1 kazanarak toplamda 6-2'lik skora ulaştı ve çeyrek finale yükselmeyi başardı.

MURIQI PENALTIYA SEBEBİYET VERDİ

MURIQI PENALTIYA SEBEBİYET VERDİ

Karşılaşmanın 33. dakikasında Lewansowski'nin penaltı golüyle öne geçen Bayern Münih ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Penaltıya sebebiyet veren isim ise Vedat Muriqi oldu.

BAYERN TURLADI

BAYERN TURLADI

İkinci yarıda oyunun kontrolünü elinde bulunduran Alman devi, 73. dakikada Choupo-Moting'in golüyle farkı ikiye çıkardı. 82. dakikaya gelindiğinde Parolo farkı bire indirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Bayern Münih sahadan 2-1'lik üstünlükle ayrıldı.

VEDATA BÜYÜK TEPKİ

VEDAT'A BÜYÜK TEPKİ

İlk yarıda Vedat'ın sebebiyet verdiği penaltı sonrasında Lazio taraftarı Vedat Muriqi'ye büyük tepki gösterdi. Taraftarlar Vedat için "Havaalanında bırakın. Tam bir skandal" ifadelerini kullandılar.

HAVAALANINDA BIRAKIN

'HAVAALANINDA BIRAKIN'

Bir Lazio taraftarı kulübün resmi twitter hesabından yapılan paylaşımın altına, "Fares ve Vedat'ı havalanında bırakın. Onları unutmuş gibi davranın." yorumunu yaptı.

UTANÇ VERİCİ SKANDAL

'UTANÇ VERİCİ! SKANDAL'

Bir başka taraftar ise aynı paylaşımın altına, "Utanç verici. Inzaghi neden hala Muriqi'yi oynatıyor. Tam bir skandal." yorumunu yaptı.

TAKIMI 1 KİŞİ EKSİK OYNATIYOR

'TAKIMI 1 KİŞİ EKSİK OYNATIYOR'

Lazio taraftarları hakemin skandal bir penaltı kararı vermesine rağmen Vedat'ın çok etkisizi bir performans sergilediğini belirten yorumlar yaptı. Bir başka taraftar ise, "Muriqi korkunç bir futbolcu. Takımı 1 kişi eksik oynatıyor." yorumunu yaptı.

ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GOL VE ASİSTİ YOK

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE GOL VE ASİSTİ YOK

Vedat Muriqi bu sezon 5 Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında takımına gol veya asist katkısında bulunamadı. Kosovalı golcünün ligde ve kupada 1 golü bulunuyor.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2021 01:54

İLGİLİ HABERLER