Spor
  • 7.8.2009 13:08

MACAR MEDYASI FENER İÇİN NE DEDİ?

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turundaki Honved-Fenerbahçe maçı, Macaristan medyasında geniş yer buldu.
Macaristan’ın tek günlük spor gazetesi Nemzetisport, Honved’in, rövanş maçında birçok gol pozisyonunu kaçırıp, sarı-lacivertli takımla 1-1 berabere kalarak, "kupaya güzel bir şekilde veda ettiğini" yazdı.
Blikk gazetesindeki "Honved beraberlikle veda etti" başlıklı haberde de Macaristan temsilcisinin, Fenerbahçe maçına "şerefini kurtarmak için" çıktığı belirtildi. Haberde, "Avrupa’nın güçlü takımlarından Fenerbahçe’yi yenmek için önemli pozisyonlar bulan Budapeşte Honved, sadece bir gol buldu ve sahadan başı dik ayrılarak kupaya veda etti" denildi.
Macaristan’ın yüksek tirajlı siyasi gazetelerinden Nepszabadsag’ın spor sayfasında, "Yaza veda" başlığı atılan haberde ise "Fenerbahçe, İstanbul’da aldığı 5-1’lik galibiyetin ardından Roberto Carlos, Kazım, Emre, Mehmet Topuz gibi yıldızlarını Budapeşte’ye getirmeye bile ihtiyaç duymadı. 6 Brezilyalı ile Honved karşısına çıkan Fenerbahçe, kendini hiç zorlamadı, ama kalesinde bir düzine gol görebilecek pozisyonu Honved’e verdi. Honved forveti sakar olmasaydı, Fenerbahçe, yüz kızartıcı mağlubiyet alarak, dönebilirdi" ifadeleri kullanıldı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:53

İLGİLİ HABERLER