Spor
  • 9.9.2013 15:41

Maçta bayan boksörün göğsü açıldı

DANİMARKA'nın Frederikshavn şehrinde düzenlenen "Nordic Boks Gecesi" maçlarında Norveçli Cecilia Braekhus ile karşılaşan Dominikli boksör Oxandia Castillo, göğsü açılınca zor anlar yaşadı.

Oldukça eğlenceli geçen karşılaşmaların son maçında Cacilia Braekhus'a yenilen 18 yaşındaki Dominikli boksör üst üste aldığı kroşelerden kurtulmak isterken sol göğsü açıldı. Maçın hakemi, Norveç'li Cecilia Braekhus'u 9'uncu raundda teknik nakavt ile maçın galibi ilan etti. Dominikli genç bayan boksör maçtan sonra, "Maçta boksumu göstermem gerekirken şansızlıkla göğsümü gösterdim. Hiç olmazsa rakibimi yensem iyi olacaktı" diye konuştu. Maçı izleyenler ise, bayan boksunu izlemenin erkek boksu izlemek kadar zevkli olduğunu, bayanların izleyenleri daha çok eğlendirdiklerini söyledi.

TÜRK BOKSÖRLER RÜZGAR GİBİ ESTİ

Karşılaşmalarda Türk asıllı İsveçli boksör Antony Yiğit, Rus Boksör Andrei Staliarchk'u 60-54, 60-54, 60-53 yenerek Kuzey Avrupa'nın en iyi boksörü olduğunu kanıtladı. Karşılaşmaların diğer Türk boksörü Dennis Ceylan ise rakip bulunamayınca Danimarkalı Tommy Schmidt'e karşı ringe çıkmak zorunda kaldı. Dennis Ceylan, maçın ilk dakikasında iki kroşe ile rakibini yere serdi. Ayağa kalkan Tommy Schmidt, Dennis Ceylan'dan yediği üçüncü kroşe ile sarsılınca ringe havlu atıldı ve Dennis Ceylan maçı 2 dakika gibi kısa sürede kazanmış oldu. Dennis Ceylan, "Maçtan sonra rakibim benden korkmadığını söylemişti. Ben de kendisine nasıl bir boksör olduğumu göstermek ve işimi çabuk bitirmek istedim" dedi.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:10

İLGİLİ HABERLER