Spor
  • 1.10.2008 08:44

MAÇTAN SONRA KADIKÖY KARIŞTI

KADIKÖY’DE bayram havasında başlayan Dinamo Kiev maçı beraberlik ve istenilen futbolun sergilenememesi üzerine yerini olaylı ve tepkili bir maça bıraktı. Maç bitiminde Fenerium Üst Tribünü’nde yönetim hedef alındı ve “istifa” sesleri yükseldi. Ardından bu tepki tüm stada yayıldı. Özelikle Başkan Aziz Yıldırım ile kimlik tartışmasına giren Genç Fenerbahçeliler’in olduğu Maraton Üst Tribünü’nden koro halinde “Padişah istifa” tezahüratları yapıldı. İstifa korosunun çevresinde bulunan ve başkanı destekleyen grup, onlarla tartışmaya girdi. Yıldırım muhalifleri ile destekçilerinin birbirine girdiği kavga yaklaşık 15 dakika kadar sürdü.

BUNUN üzerine stadın ışıkları kapatıldı ve güvenlik güçleri olaylara müdahale etti. Bu sırada sadece istifa sesleri yükselmedi, takım ıslıklanıp yuhalanırken imalı bir şekilde F.Bahçe’den ayrılan oyuncular hatırlatılıp yönetime göndermede bulunuldu. Tribünler önceki sezon ayrılan Ümit Özat ve Tuncay Şanlı ile geçen sezon Real Betis’e giden Mehmet Aurelio’ya destek verildi. Şeref Tribünü’nden de yönetime olan eleştirilerin artması dikkat çekti.

BİLETLERİ YÖNETİM İSTEDİ

BU arada olaylar sonrası F.Bahçe yönetimi ilginç bir karar aldı. 7. haftada Kocaelispor’la deplasmanda karşılaşacak olan Kanarya’da yönetim, daha önceki tutumunun aksine Körfez ekibinden kendilerine ayrılan biletleri talep etti.. F.Bahçe adına bu deplasmana gidecek taraftarlara biletleri, yönetimin yapacağı kontrolden sonra verilecek.

Star TV’de ışık kavgası

Maç sonu ışıklar kesilince yayın yapamayan Star olaya tepki koydu. Mahmut Uslu yayına çıkıp cevap verdi, “Ayıptır, yapmayın” dedi

F.BAHÇE-D.Kiev maçı bitiminde yayıncı Star TV ile F.Bahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu arasında ışık kavgası yaşandı. 90 dakika biter bitmez Saracoğlu’nda ışıklar söndürülünce HD yayını yapan Star, saha kenarından 10 dakika canlı görüntü veremedi. Star yorumcuları buna “Marco gidince F.Bahçe’nin ışığı zaten söndü. Bakın, stadın ışıklarını da kapattılar. Ama Aziz Yıldırım saha içinden geçerken ışıkları tekrar yaktılar” diye tepki koydular.

BUNUN üzerine 5 dakika sonra Mahmut Uslu, yayına çıkıp “Başınıza taş düşse Aziz Yıldırım’dan biliyorsunuz. Her maçtan sonra UEFA’nın talimatıyla ışıklar söner. Bu işin Aziz Yıldırım’la alakâsı yok. Ayıptır, yanlıştır. Bırakın bu işleri” diye fırça attı. Maçı anlatan Star Spor Müdürü Ertem Şener ise yayında “Sayın Uslu, 10 yıldır Şampiyonlar Ligi maçları anlatıyorum. Öyle bir talimat yok. Dünyanın hiçbir yerinde 1 saatten önce ışıklar kapanmaz” karşılığını verdi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:49

İLGİLİ HABERLER