Yaşam
  • 20.3.2021 22:19

Maddox'tan babası Brad Pitt'e büyük şok!

Angelina Jolie, "Brad Pitt bana ilişkimiz süresince şiddet uyguladı. Çocuklarım da yasal olarak buna tanıklık etmeye hazır" demişti. Magazin gündemine bomba gibi düşen açıklama sonrası Brad Pitt'e bir darbe de oğlundan geldi.

Brad Pitt ile Angelina Jolie'nin boşanma davasının başlarında, ünlü çiftin en büyük oğlu Maddox, babası Brad Pitt'in kendisine sözlü ve fiziksel şiddet uyguladığını ileri sürmüştü.

Dünyaca ünlü aktör, geçirdiği soruşturma sonucunda suçlu bulunmamıştı. Maddox'ın, bu kez de 'Jolie-Pitt' olan yasal soyadını değiştirmek istediği öne sürüldü.

İddialara göre; 19 yaşındaki Maddox, Brad Pitt'in soyadını yasal olarak kimlik bilgilerinden çıkartmak ve sadece Jolie soyadını kullanmak istiyor. ABD basını, çiftin evlatlık çocuklarından Maddox'un bu talebini Angelina Jolie'nin desteklemediğini yazdı.

US Weekly'ye konuşan bir kaynak, "Maddox, belgelerde Pitt soyadını kullanmıyor. Bu durumun resmiyet kazanmasını ve Pitt soyadının yasal olarak kimliğinden çıkarılmasını istiyor" dedi.

Üniversite eğitimi için Güney Kore'ye giden ancak koronavirüs pandemisi nedeniyle annesinin ve kardeşlerinin yanına dönen Maddox'un, mahkeme heyetine verdiği ifade hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

US Weekly'ye konuşan kaynak, "Maddox, boşanma ve velayet davası kapsamında ifade verdi. Ancak orada söyledikleri, Pitt açısından gurur duyulacak şeyler değil" açıklamasını yaptı.

Uzun bir ilişkinin ardından 2014'te evlenen Brad Pitt ile Angelina Jolie, iki yıl sonra boşanma kararı verdi. 2019'da resmi olarak boşanan Pitt ve Jolie'nin, üçü biyolojik üçü evlatlık olmak üzere altı çocuğu bulunuyor. En büyük çocukları Maddox 19, Pax 17, Zahara 16, Shiloh 15, ikizleri Knox ve Vivienne ise 12 yaşında.

 

Güncellenme Tarihi : 20.3.2021 23:23

İLGİLİ HABERLER