Asayiş
  • 27.11.2017 18:24

Maden ailesi cinayetinin ardından Teröristbaşı’nın talimatı çıktı!

Terör örgütü FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen'in pişman olup örgütle ilgili hassas bilgiler paylaşacağını düşündüğü kişilere 'Türkiye'den acile kaçın' talimatı, 5 kişilik Maden ailesinin ölümüyle sonuçlandı. FETÖ'nün öğretmen yapılanması kapsamında Kastamonu'da gözaltına alınan Hüseyin Maden ve eşi Nur Madendenetimli serbestlik kapsamında serbest bırakıldılar. Araştırma sürerken Türkiye'den kaçan 5 kişilik Maden ailesi Midilli açıklarında boğularak öldü. Bu cinayetin ardından FETÖ’nün sosyal medyadaki tetikçileri FETÖ lideri Gülen’i değil yargıyı suçlamıştı.

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yurtdışına kaçan örgüt üyeleri lüks hayat içinde yaşarken, Türkiye'de kalan militanların pişmanlık yasasından faydalanıp FETÖ'nün usulsüzlüklerini açığa çıkarmasından endişe duyan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen 'Türkiye'den kaçın' talimatı vererek, insanları ölüme sürüklüyor. FETÖ, hain planlar için kullandığı kitleyi yok etme operasyonu yürütürken, kamuoyunda "Türkiye rejiminden kaçarken öldüler" yaygarası koparıp toplumsal huzuru baltalamayı planlıyor. Güvenlik ve istihbarat güçleri Midilli Adası'nın Lesvos Plajı'nda cesetleri bulunan Maden ailesinin FETÖ talimatıyla kaçtığı ve örgütün cesetler üzerinden algı operasyonu yürütüldüğünü tespit etti.

Hüseyin Maden ve eşi Nur Maden ile ilgili görsel sonucu

ADLİ KONTROL'ÜN ARDINDAN KAÇMIŞLAR

15 Temmuz sonrası 675 sayılı KHK ile kamu görevinden ihraç edilen ve haklarında yürütülen 'FETÖ soruşturması' kapsamında örgütün öğretmen yapılanması çerçevesinde fizik öğretmeni Hüseyin Maden ve eşi anaokulu öğretmeni Nur Madendüzenlenen operasyonla Kastamonu'da gözaltına alındı. Savcılıktaki işlemlerinin ardından 'adli kontrol şartı' ile serbest bırakılan çiftin tutuksuz yargılanmasına karar verildi. Hüseyin ve Nur Maden serbest kaldıktan sonra çocuklarını da alarak kayıplara karışıp örgütün gaybubet evine sığındı. Haklarında yapılan inceleme sonucu Hüseyin Maden'in Emniyetin mahrem imamlarından olduğu, eşinin ise ByLock kullanıcı listesinde isminin yer aldığı ayrıca FETÖ elebaşının 'Bank Asya'ya para yatırın talimatından sonra 15 bin TL para yatırdığı belirlendi. Polis, Emniyet mahrem imamlar soruşturması kapsamında düzenlediği operasyonda Hüseyin Maden'i adresinde bulamadı ve kayıtlara firari olarak işlendi. Şahsın adli kontrol ile serbest kaldığı dönem gaybubet evine kaçtığı saptandı. Kaçak olduğu için Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi tarafından şahıs hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Şahıs kaçmamış olsaydı yakalama kararı çıkmayacak, etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanabilecekti.

GÜLEN'İN TALİMATI CAN ALDI

Hüseyin Maden gaybubet evinden FETÖ elebaşı Gülen'in 'Türkiye'den acilen kaçın' talimatı sonrası üç çocuğunu da alarak Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçerken teknenin batması sonucu yaşamlarını yitirdi. Atina Adli tıp morguna kaldırılan ailenin kim olduğunu üzerlerinden çıkan kimlikler belirledi. Hüseyin Maden'in üzerinden kardeşi Satılmış Maden'e ait nüfus cüzdanı çıktı. Hüseyin Maden'in gaybubet evi döneminde bu kimlikle kendini gizlemiş olabileceği değerlendiriliyor.

HAİN PLAN

Öte yandan FETÖ'nün arkasında delil bırakmamak, bu tür aileler üzerinden mağduriyet yaratmak ve Türkiye'de kalan örgüt üyelerini istismara soyunmak için ısrarla yurtdışına kaçmaya yönlendirdiği belirtildi.

SOSYAL MEDYADA KARA PROPAGANDA

Maden ailesinin ölümünün ardından sosyal medyadaki FETÖ tetikçileri büyük bir kara propaganda başlattı. Teröristbaşı Gülen'in son vaazında sürekli "Türkiye'den kaçın" vurgusundan tek kelime bahsetmeyen FETÖ tetikçileri, yaşananlardan teröristbaşı Gülen'i değil Türkiye yargısını sorumlu tuttu.

Güncellenme Tarihi : 27.11.2017 16:29

İLGİLİ HABERLER