Spor
  • 15.1.2015 23:16

Madrid derbisinde Arda'nın takımı güldü

İspanya Kral Kupası'nda Atletico Madrid, Santiago Bernabeu'da karşılaştığı Real Madrid'le 2-2 berabere kalarak tur atladı.

İspanya Kral Kupası son 16 turu ikinci maçında Real Madrid evinde Atletico Madrid ile 2-2 berabere kaldı. İlk maçı Vicente Calderon’dan 2-0 kazanan Atletico Madrid Kral Kupası’nda çeyrek finale çıkan takım oldu.

Maça 1 ve 46. dakikalarında iki gol atan Fernando Torres damgasını vurdu. Atletico Madrid’e geri döndüğü gibi eski günlerine geri dönen Torres maçın 58. dakikasında alkışlarla yerini milli oyuncumuz Arda Turan’a bıraktı. Real Madrid’in gollerini ise 20’de Sergio Ramos ve 54’te Cristiano Ronaldo’dan geldi. Fakat bu goller tur için yeterli olmadı.

Atletico Madrid, bu sezon lig ve kupa maçlarında üçüncü kez karşılaştığı Real Madrid’e yine boyun eğmedi. Atletico Madrid’in çeyrek finaldeki rakibi futbol mucizesi olmazsa Barcelona olacak
 

İLK YARI

1. dakikada Fernando Torres, Antoine Griezman'ın asistiyle Atletico Madrid'i öne geçirerek Real Madrid'e erken bir şok yaşattı.

20. dakikada Sergio Ramos skora dengeyi getirdi.

İKİNCİ YARI

İkinci yarının ilk dakikasında Torres yine sahnedeydi. Yine Antoine Griezmann'ın pasını iyi değerlendiren Fernando Torres, Atletico Madrid'i yeniden öne geçirdi.

54. dakikada Cristiano Ronaldo, Gareth Bale'in pasında skora dengeyi getiren golü attı.

Karşılaşma bu skorla bitti ve Milli futbolcumuz Arda Turan'ın takımı Atletico Madrid, ilk maçı evinde 2-0 kazandığı için Real Madrid'i Kral Kupası'nda eledi.

REAL MADRİD-2 ATLETİCO MADRİD-2

REAL MADRID: Keylor Navas; Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo; Kroos, Isco, James; Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo
TEKNİK DİREKTÖR: Carlo Ancelotti.

ATLETICO MADRID: Oblak; Juanfran, Miranda, Godin, Siqueira; Mario, Tiago, Koke, Raul Garcia; Griezmann, Torres
TEKNİK DİREKTÖR: Diego Pablo Simeone

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:52

İLGİLİ HABERLER