Asayiş
  • 16.8.2009 14:32

MAGANDA KURŞUNU CAN YAKMAYA DEVAM EDİYOR!...

MERSİN’de havanın sıcak olması nedeniyle 3 katlı evinin damında oturan kadın, maganda kurşunuyla ağır yaralandı. Sırtından vurulan ve karaciğeri hasar gören kadın, hastanede hayatta kalma mücadelesi veriyor.

Olay, gece saat 01.00 sıralarında Güneş Mahallesi 5840 sokak 14 numaralı evde meydana geldi. İddiaya göre 54 yaşındaki 3 çocuk annesi Sıdıka Mor, gece geç saatlerde 3 katlı evinin damında çocukları ile birlikte otururken, nereden geldiği belli olmayan kurşunun sırtına isabet etmesi sonucu ağır yaralandı. Yakınları tarafından Mersin Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Sıdıka Mor’un sırtından giren kurşunun kara ciğerine kadar geldiği saptandı.

Yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Sıdıka Mor’un, hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi. Mor’un çocukları çevrede silah sesi duymadıklarını ve kurşunun nereden geldiğini bilmediklerini belirterek, magandanın bir an önce bulunmasını istedi. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Adana’da da geçen ay bir çocuk, maganda kurşunu ile yaşamını yitirdmiş, geçen hafta da bir çocuk ağır yaralanmıştı. Her iki olayın faili ise halen bulunamadı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:44

İLGİLİ HABERLER