Asayiş
  • 12.7.2009 13:52

MAGANDA KURŞUNU PİKNİKTE YAKALADI

FATİH KEÇE - HÜSEYİN ÖĞÜT / ADANA

Küçük çocuğun babasının da 10 yıl önce aynı gün elektrik akımına kapılarak öldüğü öğrenildi.

Durmuş Karabekiroğulu, çocukları ve torunlarıyla birlikte Kurttepe Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı Seyhan Baraj Gölü kenarına piknik yapmaya gitti. Hava sıcak olduğu için aile gece geç saatlere kadar göl kenarında kalırken, saat 23.30 sıralarında Akif Can Yıldız (9) yattığı yerde birden kanlar içinde kaldı.

Dede Durmuş Karabekiroğlu ve dayıları, küçük çocuğu hemen Seyhan Uygulama Hastanesi'ne götürdü. Burada beyin cerrahi servisi olmadığı gerekçesiyle küçük çocuk Adana Numune Hastanesi'ne sevk edildi. Başına kurşun isabet ettiği belirlenen ve ameliyata alınan Akif Can Yıldız, bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Akif Can Yıldız'ın babası Akif Yıldız'ın da (23) annesinin karnında 2 aylık iken Kahramanmaraş'ta elektrik akımına kapılarak yine Temmuz ayının 12'sinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Dede Karabekiroğlu, 9 yıldır baktığı torununu kaybetmenin acısıyla fenalık geçirdi. Oğlu ile damadının aynı gün hayatını kaybettiğini belirten Karabekiroğlu, "Onu da Temmuz ayında, oğlumu da Temmuz ayında kaybettim. Ne çileli başımız varmış" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Olayı anlatan Karabekiroğlu, piknikte torunu Akif Can'ın diğer torunu ile birlikte yatarken birden kanlar içinde kaldığını söyleyerek, "Neye uğradığımızı şaşırdık. Silah sesi de gelmedi. Biz akrep falan ısırdı sandık. Hemen doktora götürdük. Sabaha kadar karakol ve hastane hastane gezdik. Ama bütün mücadelemize rağmen torunumu kurtaramadık. Oğlum babasını hiç görmemişti. Ama babasıyla aynı gün hayatını kaybetti" dedi.

Kocası öldükten sonra babasının evine yerleşen Sebiha Yıldız (35) ise, babasının sıvasız ve kiremitleri kırık evinde oğlunun yasını tutmaya başladı. Oğlunun ölüm haberiyle yıkılan acılı anne, eşini kaybettikten 7 ay sonra dünyaya gelen oğluna babasının ismini verdiklerini, oğluyla eşinin aynı kaderi paylaştığını ifade ederek, gözyaşı döktü.

Bugün Numune Hastanesi morgundan alınarak Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan Akif Can Yıldız'ın cenazesi, buradan da alınarak Kabasakal Mezarlığı'nda babasının yanında toprağa verilecek.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:19

İLGİLİ HABERLER