Asayiş
  • 6.5.2013 13:52

Magandalar öğretmen ve öğrenciyi hastanelik etti

Hastaneye tedavi altına alınan öğretmen sessiz kalırken, öğrenci omzunda bir yanma hissettiğini söyledi. Aracına kurşun isabet eden genç ise magandalara tepki gösterdi.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yıldırım ilçesi Erikli Mahallesi’ndeki Şehit Polis Bülent Aslan İlkokulu’nda meydana geldi. Okul bahçesinde özel sınıf öğretmeni Barış Ulusoy’un omzundan kan geldiğini gören meslektaşları, kendisini hemen hastaneye götürdü. Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde muayene edilen Ulusoy’un omzunda bir kurşun sıyrığı olduğu belirlendi. Olayın şokunu üzerinden ataman Ulusoy nerede, ne zaman vurulduğunu dahi hatırlamadığını ifade etti. Tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere karakola götürülen öğretmen Ulusoy, sessiz kaldı.
Polis, maganda kurşunu ile ilgili alarma geçti. Aynı saatlerde evinden okula doğru yolan çıkan 8-D sınıfı öğrencisi Aylin Süt de okul yolunda sol kolunda bir yanma hissetti. Bunu okul idaresine anlatan öğrenci Süt de, tedavi için öğretmeninin getirildiği Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Okula giderken omzunda bir sıcaklık hissettiğini söyleyen Süt, "Hemen durumu öğretmenlerime anlattım. Onlar da bana izin verdi" diye konuştu.
Aynı bölgedeki iki ayrı yaralama olayı bulunla da kalmadı. Yine aynı mahallede Adil Sokak üzerindeki bir otomobile de kurşun isabet ettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekipleri, aracın arka camından giren kurşunu bagaja saplanmış halde buldu. 9 mm çapındaki kurşun incelenmek üzere adli emanete alındı.
Araç sahibi olan Burak Akbulut (28), otomobiline isabet eden kurşunu sabah işe giderken fark ettiğini ifade ederek, "Kurşun bagajda bulundu. Polisler incelemek üzere aldı. Hepimiz şoke olduk. Bu nasıl olur? Maalesef sevinmeyi bilmiyoruz. Silahla sevinç mi kutlanır? Allah korusun kurşun bir kişinin hayatına da mal olabilirdi" diye konuştu.
Ekipler öğretmen ve öğrenciyi yaralayan kurşunların aynı silahtan çıkıp çıkmadığını araştırıyor.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:36

İLGİLİ HABERLER