Yaşam
  • 15.5.2013 13:17

Magazin dünyasına damga vuran aşk!..

Üç yıldır birlikte olduğu Şahika Koldemir'le geçen ocak ayında nişanlanan Emre Kınay'ın “Harem dizisinin” Abide Sultan'ı Gamze Karaman'la aşk yaşadığı iddia edildi.

BOĞAZ'DA ROMANTİK YEMEK

Tiyatrocu Emre Kınay ile Harem dizisinde Abide Sultan olarak ekranlara gelen 2003 Türkiye Güzeli Gamze Karaman'ın aşk yaşadıkları iddia edildi. Ayaklıgazete.com sitesi Kınay ile Karaman önceki akşam Beylerbeyi'nde Bosphorus Balıkçısı'nda yemekte görüntüledi.

RESTORANDAN EL ELE ÇIKTILAR

Geçen ocak ayında üç yıldır birlikte olduğu Şahika Koldemir'le nişanlandığı haberleri gazetelerde yer alan Emre Kınay ile Gamze Karaman'ın romantik akşam yemeğine arkadaşları da eşlik etti. İkili yemek sonrası restorandan el ele ayrılan ikili geçen ay Afife Ödülleri gecesine de birlikte katılmıştı.

Marmara Üniversitesi Spor Akademisi mezunu olan 31 yaşındaki Gamze Karaman, mankenlik ve oyunculuğun yanı sıra aynı zamanda milli bir hentbolcu. 2003 yılında Miss Model of Turkey yarışmasında Türkiye Güzeli seçilen Karaman, bu yarışmanın galiplerinin katıldığı 2004 Miss Globe International yarışmasında da ikinci olmuştu.

 

UÇANKUŞ

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:18

İLGİLİ HABERLER