Yaşam
  • 29.12.2018 12:54

Acun'un karısının sevgilisi evli ve çocuklu çıktı

Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisi DJ Guido Senia evli ve çocuklu çıktı!

Şeyma Subaşı'nın DJ Guido Senia ile Tulum sahilindeki samimi görüntüleri magazin dünyasına bomba gibi düştü. Hayranları "Şeyma'nın yeni sevgilisi kim?" diye ararken şok gerçek ortaya çıktı. Fransız DJ Guido Senia bir erkek çocuğu olduğu ve evli olduğu öğrenildi. Peki Fransız DJ Guido Senia kimdir?

Şeyma Subaşı yeni sevgilisiyle Tulum sahillerinde görüntülendi. İsminin DJ Guido Senia olduğu öğrenilen adamın, evli ve çocuklu olduğu ortaya çıktı..

 

26 Kasım'da Acun Ilıcalı'dan tek celsede boşanan Şeyma Subaşı, yeni aşkıyla Meksika'nın popüler sahili Tulum'da görüntülendi..

Hayatımıza Acun Ilıcalı'nın sevgilisi olarak giren 28 yaşındaki Subaşı'nın, dün ünlü Fransız DJ Guido Senia ile samimi görüntüleri basına yansımıştı..

 

ŞEYMA SUBAŞI'NIN YENİ SEVGİLİSİ EVLİ VE ÇOCUKLU

Şeyma Subaşı'yla ilişkisi gün yüzüne çıktıktan sonra kim olduğu araştırılan Senia'nın, bir erkek çocuğu olduğu öğrenildi. Ayrıca Senia'nın evli olduğu da iddia ediliyor.

SEVGİLİSİYLE ŞEYMA YÜZÜNDEN ARASININ BOZULDUĞU KONUŞULUYOR

Senia, sevgilisi Maria Carla Boscono ile eylül ayına kadar her gün paylaşım yaparken, instagram üzerinden 3 aydır Boscono'yla paylaşım yapmadığı gördüldü. Senia'nın, bu durumunun, Şeyma Subaşı'yla doğan ilişkisi yüzünden olduğu tahmin ediliyor.

.

Güncellenme Tarihi : 29.12.2018 20:47

İLGİLİ HABERLER