Yaşam
  • 15.3.2007 06:33

'ADNAN HOCA ÇOCUKLARIMIZIN RUHUNU ÇALDI'!..

Yıllardır mahkemelik olan çeşitli olaylarla kamuoyunun gündeminde gelen "Adnan Hoca" lakaplı Adnan Oktar’a karşı, müritleri diye bilinen çocukların anneleri savaş açtı. Lütfiye Semin Babuna, Türkan Akyüzalp ve Emel Tezyapar, Adnan Oktar hakkında "Çocuklarımızın ruhunu çaldı, beyinlerini yıkadı" diyerek mahkemeye başvurdu.

HÜMA Babuna, Eda Babuna, Ceyda Ertüzün, Sinem Tezyapar ve Ebru Akyüzalp’in anneleri, çocuklarının Adnan Oktar’ın etkisinde kalarak hareket ettiklerini savundular ve hem Adnan Oktar, hem de çocukları hakkında suç duyurusunda bulundular. Lütfiye Semin Babuna, Türkan Akyüzalp ve Emel Tezyapar adlı anneler, çocuklarının "hipnozla ruhlarını çalmakla" suçladıkları Adnan Oktar’ın iftiraya azmettirmekten yargılanmasını talep ettiler.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na verilen dilekçenin altına imza atan Lütfiye Semin Babuna, Türkan Akyüzalp ve Emel Tezyapar, yıllardır şantaj ve iftira çetesi gibi çalıştığı, tehditlerle kişileri sindirdiği iddiasıyla suçlanan Adnan Oktar’ın çocuklarının beynini yıkadığını bildirdiler.

HİPNOZ SONUCU

Adnan Hoca’nın çocukları üzerinde açıklayamadıkları metafizik yöntemler kullandığını öne süren Lütfiye Semin Babuna, İstanbul 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki davada şunları söylemişti:

"Çocuklarımız, beyinleri yıkanmış, gözleri donuk, içleri boşaltılmış robot gibiler. Hipnoz neticesi Adnan Hoca ruhlarını çaldığı için onun ağzıyla konuşuyorlar. Gözlerindeki ışık yok olmuş. Adnan Hoca evlatlarımızı ailelerinden ve çevrelerinden kopararak Türk aile yapısını bozmakta, dini alet ederek çocuklarımızı köleleştirmektedir. Sadece harcanan çocuklarımız değil, gerçek anlamda Türk gençliğidir."

Annelerin Adnan Hoca isyanı

Türkan Akyüzalp, Lütfiye Semin Babuna ve Emel Tezyapar (soldan sağa), Adnan Oktar’ın yıllardır değişik yöntemlerle çocuklarının beynini yıkadığını belirterek İstanbul 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açtılar.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 21:01

İLGİLİ HABERLER