Yaşam
  • 10.8.2017 10:49

Adriana Lima : Yanımdaki Adam Eşcinsel

Adriana Lima ve Metin Hara ayrıldı mı? İlk açıklama

Adriana Lima, önceki gün New York'taki evinde eski sevgilisi ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşmış çıkan haberler ardından ilk akla gelen 'Adriana Lima ve Metin Hara ayrıldı mı?' sorusu olmuştu. Haberlerin ardından ise Adriana Lima fotoğrafı Instagram hesabından silmişti. Ayrılık iddialarına ilk yanıt Adriana Lima'dan geldi.

Geçtiğimiz ay Bodrum'da yazar sevgilisi Metin Hara ile tatil yapan Adriana Lima, önceki gün New York'taki evinde eski sevgilisi olduğu iddia edilen Miltiadis Kastanis'i ağırlamıştı.

Adriana Lima, bu buluşmanın görüntülerini Instagram hesabına koydu ve fotoğraf binlerce beğeni aldı. Fotoğrafa Metin Hara'nın ne yorum yapacağı merak konusu olurken, 'Adriana Lima, Metin Hara'dan ayrıldı haberleri de yazılmıştı. Haberlerin ardından ise Lima fotoğrafı Instagram hesabından silmişti.

ADRIANA LIMA'DAN O FOTOĞRAFA AÇIKLAMA

Instagram’ı bugün için ‘hakikat platformu’ olarak kullandığını belirten Brezilyalı modelin mesajı şöyle:

“Aşkım Metin’e sadakatim hakkında dönen dedikoduları duydum. Evet, aşkım dedim. Yanımdaki adam eşcinsel arkadaşım @mkastanis (Miltiadis Kastanis). Evet eşcinsel ve ailemin bir parçası dedim.

Türkiye’ye aşık olma nedenim, bu ülkeden ve insanlarından çok fazla sevgi gördüğümü hissetmemdi. Rica ediyorum benim ve Metin’in özel hayatına saygı gösterin ve sahte haber yapmayı bırakın.

Bu, Metin ve ben çıkmaya başladığımızdan bu yana sürüyor. Sizden ricam mutlu olduğumuzu ve aşk yaşadığımızı kabul etmeniz.

Bu ülkeye sevgime gelince, hiçbir değişiklik olmadı. Anlayışınız için teşekkür ederim.

Hepinizi tüm kalbimle seviyorum ve Türkiye’ye dönmek için sabırsızlanıyorum.”

Adriana Lima ve Metin Hara ayrıldı mı İlk açıklama

Güncellenme Tarihi : 10.8.2017 10:51

İLGİLİ HABERLER