Yaşam
  • 24.12.2014 14:30

Aldatılan Helena Bonham Carter Tim Burton'dan ayrıldı

48 yaşındaki İngiliz aktrist  Helena Bonham Carter, 56 yaşındaki nişanlısı Tim Burton tarafından aldatıldı.İki çocukları bulunan çiftin bir süredir farklı evlerde kaldıkları ortaya çıktı.Sıradışı ve tuhaf tarzı ile bilinen yönetmenTim Burton aykırı bir tip olarak biliniyor.
Burton evinin kapısında bir sarışınla öpüşürken görüntülenmişti. Fotoğrafın mafazin basınına düşmesinden sonra şoka giren Helena Bonham Carter'ın harap olduğu bildirildi. İki gündür ağlayan İngiliz yıldızın perişan hali yaşadığı sıkıntıyı gözler önüne serdi.

Sinemanın ünlü çifti resmen yollarını ayırdı... 2001 yılında Maymunlar Cehennemi filminin setinde tanışıp birbirlerine aşık olan oyuncu Helena Bonham Carter ile yönetmen Tim Buton'ın sözcüsü çiftin yollarını ayırdığını doğruladı. 48 yaşındaki Helena Bonham Carter ile 56 yaşındaki Tim Burton'ın biri erkek diğeri kız iki çocuğu bulunuyor.

Çift, Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi, Alice Harikalar Diyarında, Karanlık Gölgeler gibi filmlerde birlikte rol almıştı. 

 

Biyografisi

Rol aldığı yapımlar arasında bir başyapıt olan Fight Club filmindeki Marla Singer karakteri, Harry Potter serisinin son 4 filmi Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı, Harry Potter ve Melez Prens, Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 1, Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 2 Bellatrix Lestrange rolüyle yer almıştır. Ayrıca Maymunlar Cehennemi, Sweeney Todd, Charlie'nin Çikolata Fabrikası gibi önemli filmlerdede yer almaktadır ve Ölü Gelin adlı stop-motion animasyonda ana karakter olan Emily'yi seslendirmektedir.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:23

İLGİLİ HABERLER