Yaşam
  • 22.11.2014 22:04

Aldatılan kadınlar kitap yazsa dünyada orman kalmaz

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande’ın olaylı bir şekilde ayrıldığı eski sevgilisi Valerie Trierweiler, İtalyan La Repubblica gazetesine bir röportaj vererek ayrılıktan sonra yaşadıklarını anlattı.

Ocak 2014’te, Hollande’ın aktris Julie Gayet ile ilişkisi olduğu ortaya çıkmış ve 10 yıldır birlikte olan çift ayrılmıştı.

Trierweiler, ayrılığın ardından bir kitap yazarak hem Hollande ile ilişkisini hem de ayrılıklarını kendi cephesinden anlatmıştı.

Ayrıldıktan sonra sessiz kalmadığı ve özel hayatını kitaba dönüştürdüğü için bazı kesimlerden eleştiri alan Trierweiler, La Repubblica’ya verdiği röportajda kendisini eleştirenleri “maço” olarak niteledi.

Trierweiler “Birisi, ‘Aldatılan her kadın kitap yazsa dünyada orman kalmazdı’ dedi. Doğru. Ama başka hangi kadın Fransız Haber Ajansı’na dikte edilen 18 kelimeyle terk edildi ki?” diyerek eleştirilere yanıt verdi.

Magazine dergisi “Closer”ın Hollande’ı Gayet’nin evine girerken görüntülemesiyle ortaya çıkan skandalla ilgili olarak da Trierweiler şunları söyledi:

“Bir gökdelenden düşmüş gibi hissettim. Gayet ile ilgili söylentiler önceden de vardı ama Cumhurbaşkanı gözlerime bakıp çocukları üzerine yemin ederek başka bir ilişkisi olmadığını söyleyince ona inanmıştım.”

“Birisinin isteğiyle uyutuldum”

Hollande'ın ilişkisini öğrenince, uyku hapı alan ve hastanelik olan Trierweiler, hastanedeyken kendisini iyi hissetmesine rağmen “birisinin isteğiyle” sürekli uyutulduğunu öne sürdü.

Sosyalist lider Hollande’ın fakirleri “dişsizler” diye aşağıladığını da söyleyen Trierweiler ayrıca kendisini de “güzel ama sessiz” bir kadın olarak görmek istediğini öne sürdü. Trierweiler, “Benim asla kamuoyu önünde kendimi ifade etmemi istemiyordu. Benim Elysee Sarayı’nda bulunmamla ilgili düşüncesi ‘güzel ve sessiz ol’ şeklindeydi” dedi.

“Gayet Elysee’ye gelmiyor” demiş

Hollande’ın ayrılıktan sonra kendisini geri istediğini de iddia eden Trierweiler, “Bana ‘Seni yeniden kazanacağım’ dedi, sanki ben bir seçimmişim gibi” diye konuştu.

Hollande’la son olarak birkaç gün önce görüştüğünü de anlatan Trierweiler, Cumhurbaşkanı’nın bu görüşmede bile yalan söylemeye devam ettiğini öne sürdü.

Hollande’ın Julie Gayet ile Elysee Sarayı’nda çekilen fotoğraflarının Voici dergisinde yayımlanmasından birkaç gün önce kendisini evinde ziyaret ettiğini anlatan Trierweiler şöyle devam etti: “Birkaç gün önce evime geldi. Tam şu divanda oturuyordu. Kitap için kızgın olmadığını söylemek için gelmişti. Bir de Julie Gayet’nin asla Elysee’ye gitmediğini söylemek için. Belli ki hala yalan söylüyordu.”

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:09

İLGİLİ HABERLER