Yaşam
  • 22.8.2017 15:59

Antony Hopkins’in karizması fena çizildi!

Mikonos adasında, dünyaca ünlü Galli sinema sanatçısı 80 yaşındaki Sir Antony Hopkins’in “karizması” fena çizildi. Hopkins, Mikonos’daki bir mekanda yemek rezervasyonu için 1.000 euro bahşiş vermesine rağmen, boş masa için 20 dakika beklemesi istenince çılgına döndü. Kendisini yatıştırmaya çalışan şef garsona “f… you” diye küfür edip mekanı terk etti.

ALMAN ZENGİNLERİN MEKANI

Kimilerine göre “sınırsız eğlence” adası Mikonos’da bu sezon en gözde mekanlardan birisi Paraga sahilindeki “Scorpios (Akrep) Beach Bar-Restaurant”

Müşterileri genellikle Alman zenginler olan “Scorpios”da bir bonfilenin fiyatı 250 euro.

Karizması fena çizildi Boş masa için bekleyince...

“Armand Brignac” marka şampanya siparişi verenler de 10 bin euro ödüyor. DJ’ler saat 18.00’de house müzikle başlıyor, sabahın ilerleyen saatlerinde klarnetli Yunan türküleri ile bitiriyor. Kulağıma gelenlere göre, “Scorpios”da çalışan bir kominin aylık geliri, bir banka müdüründen çok fazla.

Garson ve komilerin her sezon bahşişlerden geliri 1 milyon euro’yu buluyor. Mekanın günlük cirosu 500-700 bin euro arasında değişiyor. Nüfusu 14 bin olan Mikonos, Mayıs-Eylül döneminde yaklaşık 150 bin kişiye iş olanağı sağlıyor.

MİKONOS’DA MENEJER ADETTİR

Mikonos’da tatil yapan sir Hopkins de, Yunan şef Aleksis Zopas’ın mutfakta et, balık ve diğer deniz ürünleri ile harikalar yarattığını duyunca, milyarder Rus arkadaşları ile birlikte “Scorpio”ya gitmeye karar verdi.

Güncellenme Tarihi : 22.8.2017 16:01

İLGİLİ HABERLER