Yaşam
  • 21.12.2014 21:55

Arda - Serenay birlikteliğine Sinem Kobal engeli

Arda Turan'ın, oyuncu Serenay Sarıkaya ile tanışma isteği geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan magazin olaylarından biri olmuştu.

Ancak Sarıkaya'dan Turan'ın istediğine olumlu yanıt gelmemişti. Güzel oyuncunun Atletico Madrid'li futbolcuyu neden reddettiği ortaya çıktı.

Sinem Kobal'la aynı ajansta olan Sarıkaya'nın, ortak dostlarının "Arda Sinem'i çok üzdü, seni de üzmesin" sözlerinden etkilendiği öğrenildi.

Bu uyarı üzerine Turan'la tanışmaktan vazgeçen Sarıkaya, arkadaşları vasıtasıyla Kobal'a şu mesajı gönderdi: "Arda'yla aramızda bir şey yok, olamaz."

Sarıkaya Arda Turan'la yakınlaşma haberlerini şu sözlerle yalanlamıştı: "Benimle hiç alakası olmayan bir konunun bir gazete haberiyle başlayıp bugün her yerde ciddiye alınıp konuşuluyor olmasına ve bir de bütün sorumluluğun tarafıma yıkılmasına hayret ediyorum. Böyle bir şey söz konusu bile değildir. Şimdiye kadar özel hayatımla ilgili konuşmayı seven bir insan olmadım. Bu benim özelim. Ama sessiz kalmak her yazılanı kabul etmek anlamına gelmemeli. Herkesin daha özenli ve saygılı olmasını rica ediyorum."

SİNEM KOBAL'DAN SONRASI OLMADI

Adı sürekli başka güzellerle anılan Arda Turan, Sinem Kobal'dan sonra kimseyle el ele görüntülenmedi.

Sinem Kobal ile oyuncu İbrahim Çelikkol'la 10 aylık beraberlik yaşadı. Çift, evlenmeleri beklenirken yollarını ayırdı.

akşam

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:28

İLGİLİ HABERLER